Den maastrichtmba

Allmänt

Programbeskrivning

Skapa ansvariga ledare

den MaastrichtMBA är en två-års deltid Executive MBA-program som fokuserar på ansvarsfullt ledarskap. I detta sammanhang aktivt stimulerar vi dig att utveckla färdigheter för att leda dig själv, ditt team och din organisation. Genom att bli mer medveten om dina personliga drivkrafter, värderingar, egenskaper, svagheter, ledarskap åsikter och utmaningar du får en djupare och bättre insikt i din egen kompetens och kapacitet, vilket gör det möjligt att utveckla en autentisk och ansvarsfullt ledarskap under vårt program .

Ledande inom lärande

Att bli en del av vår MaastrichtMBA familj ger dig en solid garanti när det gäller kvalitet. Den MaastrichtMBA är ackrediterat av de ledande internationella kvalitetssäkringsorgan: AACSB, EQUIS och AMBA. Denna så kallade Triple Crown ackreditering bekräftar den höga kvaliteten på vår forskning och utbildning, och garanterar ett optimalt värde på din examen. Endast 1% av alla handelshögskolor i världen kan göra anspråk på Triple Crown status!

Vi tar det personligt

I MaastrichtMBA tar vi ett mycket personligt förhållningssätt till lärande med Maastricht University berömda Problembaserat lärande som vår ledande pedagogik. I små grupper utmanar vi dig att interaktivt skaffa sig kunskaper och färdigheter som underlättar reflektioner på deltagarnas skiftande arbete upplevelser. Genom att dela och reflektera över dessa erfarenheter du skapa meningsfulla nya insikter tillsammans.

för proffs

Den MaastrichtMBA försöker rymma yrkesverksamma på bästa möjliga sätt. Detta är anledningen till att programmet är utformat i en modulärt format med fyra utbildnings veckor varje år, med klasser från måndag till fredag. Detta är anledningen till att vi ber om en genomsnittlig tid åtagande på 15 till 20 timmar per vecka. Det är också därför du får sprida ditt totala studie last över minst två och högst fyra år.

Maastricht: Möt Europa

Maastricht är väl älskad för sin känsla av intimitet: det är kompakt, lätt att navigera, och allt är på gångavstånd. Det ligger i hjärtat av en EU-region 4 miljoner människor som bor i 3 länder och talar 4 språk. Den energi som detta genererar har resulterat i en verkligt internationell Univercity som brister med kreativitet, forskare och innovatörer. Möt Maastricht och du möter Europa, bokstavligen också! Du kan komma till Bryssel i mindre än en timme, Amsterdam 2, Paris och Frankfurt 3, och London på bara fyra timmar.

antagning krav

  • Kandidatexamen eller motsvarande - Minst 5 års yrkeserfarenhet - Kunskaper i engelska

Varaktighet & Pris

  • Startdatum: September 2016 eller februari 2017
  • Varaktighet: 24 månader
  • Pris: € 28,500
  • Deadline: 1 juni 2016 (start i september 2016) eller November 1, 2016 (start i februari 2017)
  • Plats: Maastricht, Nederländerna
Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Maastricht University School of Business and Economics is a leading European institute for economics and international business. We provide high-quality education and conduct ground-breaking research. ... Läs mer

Maastricht University School of Business and Economics is a leading European institute for economics and international business. We provide high-quality education and conduct ground-breaking research. Our school’s mission thrives on educating and training professionals to function effectively and responsibly in international business careers and to generate ideas that advance management knowledge and... Läs mindre