I. Programfunktioner

  • Ackrediterade av föreningar av MBA
  • Verkliga världen ledarförmåga utbildning genom att integrera diversifierade undervisningsmetoder i både klassrum och platsbesök.
  • State-of-the-art faciliteter i närområdet: Skolan investerat mer än 3 miljoner RMB att bygga "Företagsekonomi Experimental Teaching Centre" för att tillfredsställa undervisningskrav.
  • Erbjuds av en specialiserad institution med featured fakultets team av ekonomi, management och juridik.
AMBA

II. Program Ranking:

  • Topp 5% av handelshögskolor i Kina
  • Rankad den 9 och 8: e respektive 2010 och 2013 som den mest värdefulla EMBA programmet i Kina (World Executive Weekly)

III. Program Varaktighet

Detta är en deltids tvåårigt program, utformat för både kinesiska och internationella studenter. Alla kurser ges på kinesiska

IV. Program Ändamål

EMBA Programmet syftar till "Odla branschledare djupt rotade i Kina med en global vision". De sökande måste ha arbetslivserfarenhet av mer än åtta år inklusive över fyra års förvaltning. Kinas samhälle och ekonomi genomgår en djupgående omvandling och Kina har blivit en av de mest energiska tillväxtmarknaderna på grund av sin långsiktiga tillväxt. Skolan betonar begreppet "Att vara djupt rotade i Kina med en global vision" i EMBA utbildning. Kort sagt, har fokus givits att förbättra elevernas kompetenser beslutsfattande, ledarskap och innovation.

V. Förkunskapskrav

  • De sökande måste ha en kandidatexamen eller högre. Godkänd av EMBA Antagningskommittén, kan EMBA programmet anmäla högst 10% erfarna och framgångsrika senior befattningshavare som bara har ett intresseföretag grad;
  • Krävs minst åtta års arbetslivserfarenhet, varav minst fyra års förvaltning
.

VI. Curriculum Design

Läroplanen fokuserar på att odla nödvändig förvaltning kunskap, färdigheter och kompetens som krävs för de framtida chefer och ledare, och lämnar mycket utrymme för erfarenhetsutbyte på tiden. Med tanke på den ledande befattningshavaren erfarenhet EMBA deltagarna har, i beslutsfattandet, integration, innovation och reformer är de förmågor som får det mesta av uppmärksamheten i utbildningen och läroplanen design. Läroplanen syftar också till att förbättra elevernas förmåga att identifiera globala affärsmöjligheter, och tvärkulturell samverkan. Som ett resultat har sådana kurser som traditionell kinesisk kultur, Business Ethics, Ledarskap och förvaltning Innovation införts i EMBA läroplan. Dessutom är studenter också för att ta de utomeuropeiska studieresa modul. Den tvärregional samverkan mellan studenter sker regelbundet genom att blanda klasser av olika campus och en "1 + 1" gemensamt projekt med National Accounting Institute har utvecklats för.

VII. Gradering och examen som ger

  1. Eleverna kommer att tilldelas den akademiska certifikatet efter de passerar de undersökningar, uppnå nödvändiga krediter och framgångsrikt försvara sina teser.

  2. Krav för avhandlingen: a) Både kinesiska och engelska abstracts krävs; b) Huvuddelen av avhandlingen skulle skrivas antingen på kinesiska eller engelska (minst 30.000 engelska ord eller 20.000 kinesiska ord krävs); c) När avhandlingen är skriven på engelska, ska en kopia av kinesiska översättningar lämnas in under tiden.
Program undervisas på:
Engelska

Se 3 fler kurser från Zhongnan University of Economics and Law - MBA School »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
2 år
Deltid
Pris
218,000 CNY
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum