Läs den officiella beskrivningen

Upptäck ett MBA-program som omvandlar dig och förbereder dig att tänka som aldrig tidigare. På Chicago GSB kommer du att bli inspirerad att ställa in de typer av standarder som ofta leder till världsföränderliga idéer. Viktigast kommer du att framstå som en krävande ledare, med de kunskaper och kunskaper du behöver för att agera beslutsamt och trivas i alla affärsinställningar.


En fullstyrd MBA skräddarsydd för arbetsstudenter

Kväll MBA och Weekend MBA-program erbjuder arbetande studenter i samma grad, undervisas av samma världsklass fakultet, med samma oöverträffade kvalitetsstandard. Endast formatet skiljer sig åt. Du väljer den som uppfyller dina intressen, mål, erfarenhet och tillgänglighet.


Anpassa din utbildning


Hos Chicago GSB, hedrar vi våra elevernas individualitet, varför vi erbjuder den mest flexibla läroplanen på någon av världens bästa handelshögskolor. Examensarbete omfattar mycket få obligatoriska kurser och en lång lista över valfria ämnen. Fri från den regementerade uppsättningen kärnklasser som andra skolor behöver, har du befogenhet att välja klasser som passar dina individuella erfarenheter, intressen och karriärmål.


Lär dig från världsklassfakultet


Under mer än ett sekel har vår fakultet definierat och omdefinierat - hur världen gör affärer. Våra professorer förnyade aktiemarknadens vetenskap; stammar från studien av modern finansiering; banbrytande databasmarknadsföring; och lanserade optionsmarknaden som vi känner till det. Chicago GSB-fakulteten har ett rykte för att utveckla ekonomiska, politiska och teoretiska ramar på vilken verksamhet som är baserad.


På Chicago GSB arbetar fakulteten och eleverna tillsammans för att skapa en supercharged intellektuell gemenskap. Diskussionerna är kollegiala, men intensiva. Resultatet är en läromiljö som sträcker elevernas sinnen och breddar sina perspektiv.


Få ett välrundat perspektiv


Vid Chicago GSB sammanfaller idéer från alla verksamhetsområden. Fri från de gränser som traditionella akademiska avdelningar ålägger våra fakulteter nya perspektiv och nya idéer från alla delar av näringslivet. Här korsar lärandet alla discipliner, sammanfogar affärer med allt från antropologi och lag till allmän ordning och psykologi.


Bygg ledarskaps erfarenhet


Vårt ledarskapseffektivitet och utveckling (LEAD) seminarium visar vår djupt rotade tro på att ledarskap bäst lärs genom erfarenhet. LEAD exponerar eleverna i verkliga situationer, så att de kan finslipa interpersonella, teambyggande och ledarskap i en riskfri miljö.


Bli en del av en kraftfull gemenskap


När du går med i Chicago GSB får du omedelbar tillgång till ett nätverk av 1400 medstudenter som arbetar professionella. Kvällen MBA och Weekend MBA-program består av människor från många kulturer, länder, industrier och yrken. Du är också en del av ett inflytelserikt alumni-nätverk av nästan 40 000 kandidater i 90 länder världen över, varav 5 400 var företagare, verkställande direktörer eller företagsledare. För alltid ansluten till Chicago GSB ger de våra studenter tillgång till de bästa företagen, och skapar en stor nätverksbas för studenter och alumner runt om i världen.

Program undervisas på:
Engelska

Se 2 fler kurser från University of Chicago Booth School of Business »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Aug. 2019
Sept. 2019
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Aug. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Aug. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum