Deltid MBA

Florida State University, The College of Business

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Deltid MBA

Florida State University, The College of Business

Vi tillhandahåller företagsutbildning som är värt din investering.

FSU College of Business tar din investering av tid och pengar på allvar när du bedriver din MBA-deltid. Oavsett om du befinner dig i Tallahassee eller Panama City, är deltid MBA på campus-programmet en bra passform för dem som vill byta karriär, avancera på jobbet eller helt enkelt utveckla personligen utan att behöva lämna arbetskraften eller flytta.

Alla FSU MBA-program delar samma kvalitetskurser som lärs av samma fakultetsmedlemmar som är experter inom sina respektive områden. Detta MBA-program kan genomföras på lite mer än två år i takt med två kurser per termin. Under den tiden har eleverna möjlighet att lära av professorer och andra MBA-studenter som vanligtvis arbetar med yrkesverksamma. I många fall blir arbetsplatsen en förlängning av klassrummet, eftersom lektioner tillämpas på verkliga världsscenarier. Tjäna MBA genom deltid, på campus-programmet är en bra avkastning på din investering - personligen och professionellt.

Programstruktur och platser


MBA-programmet erbjuds i en låsteststruktur vilket innebär att kurserna endast erbjuds under specifika termer.

Deltid MBA-programmet hålls i Tallahassee och Panama City.

Den övergripande lärarfilosofin?


Alla doktorander, online och på campus, utvecklas och lärs av fakulteten från Business School på FSU. Nationellt och internationellt erkänt av sina kamrater och branschledare världen över, tror FSU College of Business fakulteten på dynamisk undervisning - förstärkt av omfattande affärserfarenhet och akademisk forskning. Ännu viktigare, de arbetar en-mot-en med sina elever, erbjuder en nivå av personlig interaktion som sätter FSU bortsett från sina kamrater. Vår fakultet garanterar att studenter utsätts för ledande befattningshavare och företagsledare.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Varaktighet
28 månader
Deltid
Price
Pris
36,708 USD
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Tallahassee, Florida
Startdatum : Jan. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Jan. 2019
Amerikas förenta stater - Tallahassee, Florida
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan