Läs den officiella beskrivningen

Få "Pamplin Edge" i din karriär
  • Lär av de bästa och vara bland de bästa
  • Välj mellan en serie av fem koncentrationer att specialisera
  • Få tillgång till en av de mest aktiva alumnnätverket i USA och över hela världen
  • Tillgång till toppen arbetsgivare för praktik och permanenta arbetstillfällen

Det Pamplin MBA-programmet vid Virginia Tech erbjuder studenter en exceptionell lärorik erfarenhet, med den kvalitet och utmaning som förväntas av en väletablerad, fullt ackrediterade MBA-program. Vi erbjuder:

  • Små undervisningsgrupper med personlig uppmärksamhet
  • Enastående värde för din investering
  • Den # 63 rankade program i hela världen (US News & World Report 2007)

Den Virginia Tech Master of Business Administration-programmet i National Capital Region resurser kombineras universitetets Blacksburg campus med tillgänglighet till Washington, DC, med omnejd. Det erbjuder den kvalitet och utmaning som du förväntar dig av ett väletablerat program som till fullo är ackrediterat av AACSB internationella, Föreningen för Advance Collegiate Schools of Business. Och det är speciellt utformad för behoven hos de heltidsanställda professionella som tjänar MBA på ett flexibelt schema, deltid eller påskyndas.

Den typiska studerande inskrivna i programmet är 29 år gammal med 9 års arbetslivserfarenhet. Den genomsnittliga grundutbildningen GPA och GMAT betyg, är respektive 3,3 och 620. Nittiofem procent av eleverna har professionell arbetslivserfarenhet och 35% av inskrivna studenter är internationella studenter. Den manliga till kvinnliga kvoten är 60% till 40%.

Antagning

Det Pamplin MBA-program i National Capital Region utlyser från presumtiva studenter som är intresserade av att fullfölja grad på heltid, deltid eller obeslutsam (Samväldet campus) status. Med mer än 55 kurser årligen, eleverna kan avsluta programmet på heltid i två år eller utvidga sin kursplan till högst fem år på deltid. En typisk deltid student kommer att ta examen i ungefär tre och ett halvt år. Dessutom kan eleverna välja samvälde Campus alternativ innan de fullt upptagna i programmet. I detta fall kommer eleverna vara inskriven i bara en MBA-grundkurs. Detta tillåter sökanden att komplettera sin ansökan paket och anses för den regelbundna antagningen status i ett framtida termin. Studerande kan anmäla sig under hösten, våren eller sommaren terminer.

Program undervisas på:
Engelska

Se 1 fler kurser från Pamplin College of Business, Virginia Polytechnic Institute and State University »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum