Läs den officiella beskrivningen

Vad skiljer Concordia-Chicagos MBA-program?

Alla våra kurser integrerar fyra pelare av kunskap i läroplanen. Genom att odla dessa väsentliga principer i en akademisk miljö ger Concordia-Chicago MBA dig en konkurrenskraftig fördel när du går vidare i din karriär, både när du bedriver ditt utbildningsprogram och efter avslutad kurs. De fyra pelarna är:

  • Etik och socialt ansvar
  • Kritisk tänkande och entreprenörsinriktning
  • Kommunikation och mänskliga relationer
  • Global sammanhang och inklusivitet

Flexibilitet: Klasser erbjuds i ett accelererat onlineformat, online i din takt, på campus accelererad eller på campus i din takt. Vi arbetar med dig för att välja format som uppfyller dina behov.

Collegial Community: Vår utbildningsmodell skapar nära arbetsrelationer mellan studenter och fakulteter. Samtidigt grupperar vårt unika kohortsystem studenterna under hela sin pedagogiska erfarenhet. Den här samarbetsmiljön accelererar lärandet och bygger starka jämställdhets- och mentorrelationer som varar livet och förbättrar ofta din karriärväg.

Business e-Portfolio: Var och en av de grundläggande MBA-kurser kulminerar i studentens sammanställning av ett signaturprojekt som belyser lärandesultat, prestationer och färdigheter. En gång ihop bildas dessa projekt en elektronisk portfölj avsedd att dela med nuvarande eller framtida arbetsgivare. Business e-Portfolio utrustar dig med en bärbar, övertygande demonstration av behärskningen i utövandet av din MBA.

Erfaren fakultet: Concordia-Chicago-pedagogikmetoden integrerar teori med mycket praktiska, konkreta, verkliga applikationer. Våra begåvade, engagerade lärare erbjuder MBA-studenter riklig personlig uppmärksamhet och är angelägna att dela sin affärsupplevelse med dig.

Din livslånga partner i utbildning: Att tjäna din MBA på Concordia-Chicago är början, inte slutet, av ett pågående förhållande till en institution som är engagerad i din livslånga tillväxt och framgång. På Concordia-Chicago College of Business känner vi igen vikten av att upprätthålla professionell agility och modern fokus i en värld med snabb förändring. I alla skeden av sina karriärer utnyttjar våra studenter vår post-MBA, examensbevis för att behålla en konkurrensfördel på marknaden. Vi erbjuder ett komplett utbud av akademiska MBA-kurser från vilka yrkesverksamma yrkesverksamma kan välja utifrån deras individuella behov.

Din berättelse börjar här


Din företags karriär med specialiseringar och / eller certifikat


Concordia-Chicago MBA-programmet är utformat för att hjälpa dig med företagskunskaper för hela din karriär. Du kan anpassa hastigheten och programmet du behöver för dina karriärmål.

Kärn MBA-programmet är upprättat i ett nyckeltal, kohortformat. Specialiseringskurserna inrättas i en öppen anmälan. Du kan anmäla dig till specialiseringskurser när som helst under ditt MBA-program eller efter att du har slutfört alla dina kurser.

Obs! När din MBA-grad ges av Concordia-Chicago kan du inte ändra den graden genom att lägga till specialiseringar till den. Specialiseringarna kommer att läggas till din existerande examen som ett Graduate Business Certificate.

MBA-gradskrav

Masters of Business Administration grad kräver 36 kredit timmar bortom kandidatexamen. Dessa 12 kurser tas av alla studenter som kärnplan för MBA-programmet. De bygger på grunden för arbete och akademisk erfarenhet som du tar med till MBA-programmet. De fokuserar på praktisk tillämpning och genomförande av företagsekonomi, så att du kan ansöka din MBA för din karriär från och med dag ett.

Kunskapsbedömning: För att uppfylla ackrediteringskraven för ACBSP och för att säkerställa kvalitet och försäkran om inlärning, från och med hösten 2016, kommer studenter som bedriver sin MBA att ta fyra självnivellerande kurser om de inte passerar respektive bedömningar inom ekonomi, statistik, finans och redovisning. Dessa bedömningar görs under MBAC6000 och är utan kostnad för studenterna. Om eleverna behöver ta dessa utbildningsnivåer kostar de $ 40 varje gång och studenten betalar detta direkt till Peregrine.

Program undervisas på:
Engelska

Se 11 fler kurser från Concordia University Chicago »

Senast uppdaterad July 3, 2018
Denna kurs är Internet, På campus
Startdatum
Duration
1 - 2 år
Deadline
Efter plats
Efter datum