Civilekonom

Allmänt

Programbeskrivning

MBA täcker alla funktionella områden i ett företag samtidigt som det erbjuder ett speciellt och annorlunda inriktning på de senaste marknadsförings- och digitalekonomitrenderna. Deltagare förvärvar kompetens, verktyg och den nödvändiga tankesättningen för att utveckla en framgångsrik och global professionell karriär.

egenskaper

 • En omfattande kombination av klasser, projekt, workshops, verkliga affärssituationer och internationella erfarenheter.
 • En MBA med ett annat fokus på de senaste marknadsförings- och digitalekonomitrenderna.
 • Utveckling och tillämpning av nyckelhanteringsförmåga för att fungera effektivt i dagens alltmer komplexa och mångkulturella miljö.

mål


De huvudsakliga målen för MBA är att:/>

 1. Förstå och behärska metoder och nyckelbegrepp i de olika disciplinerna som är relaterade till ett företag, samt deras praktiska tillämpning.
 2. Lär dig hur du effektivt utvecklar dig i olika kulturella och sociala sammanhang.
 3. Ge dina entreprenörsbeslut och aktiviteter med mänskliga och etiska värderingar.
 4. Förvärva de färdigheter och verktyg som behövs för att framgångsrikt utveckla dig själv i dagens affärsmiljö.

Vad gör oss annorlunda


DUALGÅNG/>

MBA från ESIC MIB från FIU. När MBA-programmet i Madrid är avslutat, kommer studenterna att ha möjlighet att erhålla en Master i International Business på Florida International University genom att studera i Miami i ytterligare 8 månader (extra betalning krävs).

Slutprojekt

Som en del av det slutliga projektet kommer studenterna att ha möjlighet att studera en ytterligare term på ett universitet från en lista över över 100 världen runt som är partner med ESIC. Denna lista inkluderar Shanghai, Peking, Buenos Aires, Bangalore, New York, München, Paris, Bogota, etc. (Avgifter ingår. Personliga och resekostnader ingår ej).

IMMERSION TRIPS

MBA-studenter kommer också att ha möjlighet att delta i olika nedsänkningsturer till Kina, Storbritannien, USA eller Brasilien. Dessa resor äger rum under läsåret (ytterligare betalning krävs).

NÄTVERK

Under hela programmet samverkar MBA-studenter i ett mångkulturellt sammanhang med andra studenter från mer än 10 olika länder, eftersom de deltar i gemensamma aktiviteter, både på spanska och engelska. ESIC organiserar också samtal och konferenser för att uppmuntra utvecklingen av professionella band som hjälper eleverna att förbättra sina karriärer. De kommer också att ha tillgång till ESIC: s alumni-nätverk, vilket är en bra mötesplats bland studenter, yrkesverksamma och akademiker runt om i världen.

ENGELSK

ESIC uppmuntrar att lära sig engelska som en viktig färdighet för att framgångsrikt utveckla sig i en alltmer globaliserad miljö. För detta erbjuder vi en fri kurs, som en del av programmet, så att alla de studenter som har en B2-nivå förvärvar en C1-nivå i slutet av MBA-programmet.

Metodik


Detta program bygger på specialiserad inlärning, fokuserad på studenten och guidad av professionella och handledare som hjälper dig att förstå, öva, reflektera och tillämpa både specifik kunskap och förmåga. Tanken är att skapa en action-feedback-analys-handlingscykel som stöder inlärning och studentens utveckling i programmet. I detta sammanhang kommer inlärningsstrategin att baseras på dessa tre principer:/>

UTVECKLING AV KRITISK ANALYS


Studentprofil/>


Ansvariga, hårt arbetande och proaktiva akademiker och proffs som är öppna för nya utmaningar. Deltagare med entreprenörsanda och ledarskapsdrag som är villiga att utöka sin kunskap om företagsledning, omdirigera sin karriär och / eller förbättra sina ledarskapsförmågor, allt inom en miljö baserad på beslutsfattande i ett alltmer globaliserat och digitaliserat sammanhang./>

Förkunskapskrav


Förkunskapskrav för MBA är:/>
 • Ha innehav av en kandidatexamen.
 • Godkänn inträdesprov och intervjun med programmets regissör.
 • Ha minst 3 års yrkeserfarenhet.
 • Det är tillrådligt att ha en bra nivå på engelska. Om så inte är fallet kommer ESIC att tillhandahålla en särskild plan för dessa studenter så att de avslutar programmet med en lämplig nivå på språket.
 • Som en del av antagningsprocessen måste kandidaten ta GMAT eller ta antagningstest som görs av ESIC BUSINESS

För att ta antagningstest, måste kandidater kontakta admissionsavdelningen : admisiones@esic.edu/>


Program/>

ranking


ESIC: s internationella MBA (IMBA) visas på 27: e plats bland internationella MBA./>

ESIC: s MBA ingår i de över 170 MBA-programmen i världen, rankad nummer 62 utanför USA.

ESIC: s EMBA är rankad inom de 100 bästa MBA-erna i världen och nummer 29 i Europa.
ESIC rankas inom de 100 bästa MBA-erna i världen och, ännu viktigare, inom de 50 bästa inom marknadsföring, finans och EMBA.

ESIC: s MBAs visas 18: e i rankningen av de bästa 49 programmen för latinamerikanska studenter.

MBA: erna från ESIC ingår i de 77 största internationella programmen, som upptar 52: e platsen i denna ranking.

Senast uppdaterad Jan 2018

Om skolan

ESIC is a group of leading business schools in Spain, with an experience of over fifty years training business and marketing professionals. We strive to incentivize, promote, and maintain a direct rel ... Läs mer

ESIC is a group of leading business schools in Spain, with an experience of over fifty years training business and marketing professionals. We strive to incentivize, promote, and maintain a direct relationship with the business environment in order to provide you with a practical academic training which focuses on the needs of the labor market. We offer training with values, to engage successfully as a highly qualified professional with excellent command and knowledge of the latest trends. Läs mindre
madrid , Barcelona , Valencia , sevilla , Zaragoza , Marbella , A Coruña , Pamplona , Bilbao , Granada , Vigo , Spain Online + 11 Mer Mindre