EN MBA: Två år, tre städer

ROMA, PARIS, LONDON - MBA

Den internationella MBA-tri- stadserfarenheten , som tillhandahålls av INSEEC och Schweiziska Handelshögskolan i Rom, tar dig på en global resa över 18 månader mellan huvudstäderna i Rom, Paris och London. Slutkomponenten är en obligatorisk sexmånaders praktikplats. Eleverna får möjlighet att intervjua för en betald (ja betald) praktik som erbjuds av en av våra 10 000 partner över hela världen.

Klassificeras bland de bästa MBA-programmen över hela världen

Den schweiziska skolan för ledningens MBA-högskoleexamen utdelas i samarbete med INSEEC Business School, vars MBA-examen rankas bland de bästa programmen över hela världen och ackrediterad av MBA-föreningen . Vidare är SSM MBA-examen fullständigt ackrediterad av IACBE och CHEA-rådet för högre utbildning . Vår MBA-examen är också ackrediterad av Department of Veterans Affairs i USA. SSM är en kvalitetscertifierad skola av EduQua , den schweiziska kvalitetscertifieringsetiketten (ackrediterad av den schweiziska federala regeringen) för institutioner av högre och fortlöpande utbildning.

Programmets intag och varaktighet

Din tvååriga resa från huvudstad MBA startar i september eller februari, antingen i Rom eller i Paris. Var sjätte månad flyttar du till en annan stad. De sista sex månaderna av din kapital MBA, du kommer att spendera i en betald praktik, antingen i Paris eller London. På begäran kan du börja mellan de officiella intagarna.

EXTRA

Engelska Undervisad Kurser i Europa är amerikanska ackrediterad:

  • Studiera utomlands i Europa och få en MBA som, under leverans av schweiziska Management School, är ackrediterad av IACBE, den internationella församlingen för Collegiate Business Education i USA. INSEEC i Paris, som omfattas av Bolognaavtalet i EU, utfärdar de formella transkript som tillhandahåller giltighet i EU också.

Obligatorisk praktik:

  • INSEEC kommer att hjälpa MBA-studenter att hitta en betald praktikplats med en av sina 10 000 partners under de senaste sex månaderna av programmet.

Anpassad erfarenhet:

  • Studenterna har ett alternativ av spår i både Paris och London som inkluderar Finans, Marknadsföring och Internationell Förvaltning. Detta låter dig välja vilket spår som bäst passar dina intressen.

Real World Experience:

  • Studenterna kommer att få ett verkligt perspektiv genom våra internationella högtalarserier och klassresor till multinationella företag.

Ingångskrav:

  • Du behöver en kandidatexamen för att ansöka om vårt MBA-program. Om du inte har en kandidatexamen kan vi också hjälpa dig att få en genom vårt snabbstudieprogram.

VÅRA KURSER *

Rom: Schweiziska Handelshögskolan • Global Commerce Track

Det globala handelsspåret utvecklar ledare för att effektivt hantera globala verksamheter med en omfattande läroplan som täcker de centrala affärskompetenser som krävs för att lyckas i dagens globala ekonomi.

Paris: INSEEC Internationella affärer, marknadsföring eller lyxvarumärken Spår (Välj en)

När du flyttar in i andra fasen av programmet, kommer du att dyka vidare i internationell ledning och välja det affärsspår som bäst passar dina karriärmål.

London: INSEEC Företagsekonomi, Finansmarknader, Brand Management eller International Business Management Track (Välj en)

I tredje fasen lär du dig de globala kompetenser som behövs för att strategiskt analysera affärer idag. Studenterna fortsätter att lära sig att arbeta effektivt över marknader och företagskulturer, analysera och hantera framtida möjligheter.

Sex månaders betald praktik • Obligatorisk

Studenterna måste delta i en sexmånaders praktikplats. Med över 10 000 företags partnerskap runt om i världen kommer INSEEC hjälpa studenterna att hitta en betald praktikplats. Aktivera det och du kan överväga det en sex månaders arbetsintervju för att starta din karriär.

Slutprojekt

Studenterna är skyldiga att göra en affärsplan eller avhandling om ämnet efter eget val. De har sex månader att slutföra det på egen hand efter sin praktikplats.

* Datum för program som kan ändras

ANTAGNING

Huvud MBA Inträdesbehov

• Kandidatexamen eller relevant grundutbildning.

• Ljudkommando på engelska, talat och skriftligt.

• Arbetslivserfarenhet är att föredra men inte nödvändigt.

Intag och varaktighet av programmet

Din resa till huvudstad MBA startar antingen i september på INSEEC eller i februari på schweiziska skolan i Management i Rom.

Ansökan

Besök https://www.ssmrome.com/academics/mba-programs/capital-mba/

och skicka till info@ssmrome.com

Undervisning

Ansökningsavgift (återbetalningsbar): 200 €

Swiss School of Management Avgifter: € 8 600

INSEEC London Avgifter: 8 600 euro

INSEEC Paris Avgifter: 8 600 euro

Totalt: (betalning gjord i 3 avdrag) € 25 800

VÅRA INSTITUTIONER

Studenter kommer att ges internationell utbildning av högsta kvalitet från både Groupe INSEEC och The Swiss School of Management. Baserat i Paris, London och Rom har dessa institutioner kommit ihop för att skapa ett unikt tvåårigt trestad Capital MBA-program. Vårt uppdrag är att ge studenterna de globala affärskompetenser som krävs för ledarskap och framgång i krävande karriärer i världsekonomin.

Program undervisas på:
Engelska
Swiss School of Management, Rome Italy

Se 2 fler kurser från Swiss School of Management, Rome Italy »

Senast uppdaterad January 19, 2019
Denna kurs är På campus
Startdatum
Okt 2019
Duration
2 år
Heltid
Pris
17,995 EUR
17,995 euro
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Okt 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Okt 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum