Att bedriva en MBA för luftfart är ett otroligt sätt att öppna nya möjligheter för flygplatsadministrationen och verksamheten att förvalta världens luftvägar. Med denna specialisering kan du få en kunskapsbas som gäller de problem och utmaningar som står inför flygens värld.

Kursen är utformad för att ge den expertis som ledare inom luftfarten behöver vara konkurrenskraftiga inom området. Som student i programmet ska du göra djupgående undersökningar av utmaningar och finansiella processer som är unika för flygbranschen. Läroplanen kommer att vägleda dig genom en mångsidig uppsättning färdigheter och tekniker som hjälper dig att skapa kompetens inom både den dagliga verksamheten inom flygplatshanteringen och strategin på hög nivå. Du kommer också att delta i detaljerade diskussioner om säkerhet, flygsäkerhet och framsteg i trafikkontrollteknik.

Kurserna är också uppbyggda för att hjälpa dig att förbereda dig för American Association of Airport Executives (AAAE) Certified Member Examination. AAAE-beteckningen anses vara en av de mest prestigefyllda skillnaderna inom luftfartsområdet, vilket gör detta program till en otrolig startpunkt för vidare professionell utveckling.

Denna specialisering kommer att förbereda dig för att bedriva ledningspositioner på mellan- och övernivå med:

 • flygplatser
 • flygbolag
 • Fastbasoperatörer
 • Statliga myndigheter
 • Konsultföretag

Följande kurser krävs för att slutföra en onlineflyg MBA (förutom kärnplanen):

 • MBA 671 - Operationer inom luftfartsorganisationen
 • MBA 675 - Flygplatsverksamhet
 • MBA 678 - Särskilda ämnen inom flygledning

Lynn online MBA är ett väl respekterat program, rankat Topp 10 i regionen av South Florida Business Journal, nationellt rankad av US News och World Report, och anses vara ett av de bästa online MBA-programmen i Florida. Lär dig av en behörig, uppmärksam fakultet med verklig affärsverksamhet i ett samarbete, bekvämt och flexibelt onlineformat.

Välj en av nio specialiseringar, driva din överklagande i en ständigt föränderlig, ständigt personlig marknadsplats. När du får de ledarskap som du behöver för att driva ledningsnivåer, kommer du att delta i diskussioner i en liten virtuell klassrumsinställning med i genomsnitt 10-15 studenter, teckning ur personliga och professionella erfarenheter.

Inte bara erbjuder Lynn online MBA dig flexibiliteten att lära dig online utan att behöva pendla eller logga in vid specifika tider på dagen, vi ger dig frihet att börja och avsluta din utbildningsutbildning på så lite som ett år, vilket hjälper dig att förbli relevant och fräsch i ditt nuvarande eller nya fält. Arbeta heltid, samtidigt som du etablerar dig själv som en affärsledare med en avancerad, ansedd grad från ett program som ackrediterats av Internationella församlingen för Collegiate Business Education (IACBE).

Kom igång idag genom att söka vår online MBA-program utan GMAT eller GRE-examen som krävs för antagning. På Lynn värdesätter vi arbete och livserfarenhet och tror att vi fånga drivna, högt intellektuella elever utan att detta vägspärr tar hand om sin karriär.

Nu, mer än någonsin, spelar ekonomiska bekymmer en roll i sitt beslut att fortsätta på avancerad nivå. Vi erbjuder ett konkurrenskraftigt prissatt online MBA-program i en snabb takt som ger dig de kurser du behöver för att göra de rörelser du vill ha i din karriär.

MBA-grundkurser

 • Graduate Orientation Seminarium
 • Ledarskap och förvaltning av organisationer
 • Marknadsföringshantering i en global ekonomi
 • Ledningsbokföring
 • Finanshantering
 • Verksamhetsstyrning
 • Strategiskt ledningsseminarium

Skäl att fortsätta ett års online MBA

Vissa skolor, som Lynn University , har använt samma princip och tillämpat den på sina online-kursutbud. Det finns ett antal anledningar till att ett års online MBA presenterar ett otroligt bekvämt sätt att tjäna en professionell referens som fortfarande är integrerad i karriärutbyggnaden i många branscher.

Flexibilitet

En ettårig online MBA gör det möjligt att bedriva en avancerad grad från bekvämligheten i ditt eget hem och med ett schema som passar ditt liv.

Accelererad takt

Eftersom programmet kan slutföras på ett år betyder det ännu mindre tid innan du kan börja njuta av fördelarna med en ny referens och utforska nya karriärmöjligheter.

Jobba heltid

Utan att behöva pendla till campus eller delta i klasserna på en schemalagd tid, kan eleverna skapa ett schema som gör det möjligt för dem att redogöra för både sitt personliga och professionella liv och behålla sitt nuvarande jobb.

Undervisningsbesparingar

Medan onlineutbildning ibland är ett billigare alternativ till campus kan studenter som bedriver en års MBA på nätet dra nytta av ännu mer nedsatt undervisning över traditionella program.

Lynn University Online MBA

Lynn University är en av skolorna i förgrunden till den här nya strukturen och erbjuder en års MBA som kan kompletteras helt utanför campus till en överkomlig undervisningsnivå.

Program undervisas på:
Engelska
Lynn University

Se 8 fler kurser från Lynn University »

Denna kurs är Internet, På campus
Startdatum
Kontakta skolan
Duration
1 - 4 år
Deltid
Pris
27,380 USD
Deadline
Kontakta skolan
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Kontakta skolan
Slutdatum
Kontakta skolan
Sista anmälningsdag
Kontakta skolan

Kontakta skolan

Location
Sista anmälningsdag
Kontakta skolan
Slutdatum
Kontakta skolan