Read the Official Description

Den avancerade MBA är utformad för yrkesverksamma som vill stärka och fördjupa sina karriärer. Den innehåller: tillämpad och lärandefokuserad utbildning inom de senaste disciplinbaserade och tvärvetenskapliga verktygen och metoderna, som uppskattar nyckelkodsteknik och flexibla och användarcentrerade leveransmetoder, arbetsintegrerad problemlösning i levande klientprojekt med fokus på att lösa komplexa problem och möjligheter i digitala sammanhang uppskalning i färdigheter och metoder för framgångsrikt genomförande av koncept och lösningar pågående coaching och mentorskap av erfarna branschpersonal självutveckling genom immersiva ledarskapslaboratorier påskyndade ett års färdigställande genom att använda en blandning av online ansikte mot ansikte, helger och block lägesinlärning; Alla ämnen lärs i intensivt läge över hela fredagen och lördagarna, vilket innebär att eleverna kan fortsätta att arbeta medan de studerar, tillämpar vad de lär sig omedelbart på sina jobb. veckovisa sessioner är endast schemalagda för bedömningar i klassen och gruppundervisning och mentor sessioner som levereras av ledande akademiker från UTS Business School som är anslutna till experter från andra UTS fakulteter. eleverna engagerar också med ett omfattande nätverk av assistenter och branschpartners som underlättar sessioner och coachar och mentorstudenter en kohortmodell som främjar utvecklingen av varaktiga relationer med likasinnade jämnåriga.

Den avancerade MBA syftar till att förbereda framtida ledare att se utmaningar som möjligheter, leda med integritet och empati och bidra till rättvisare och blomstrande samhällen. Dess fokus ligger på att utveckla: strategiska tänkare som upptäcker framtida möjligheter integrerade tänkare som utformar innovativa affärsmodeller effektiva kommunikatörer som odlar blomstrande arbetsrelationer ansvariga ledare som lägger till långsiktigt värde för flera intressenter och agila utövare som levererar digital transformation.

Kursen är lämplig för studenter från affärs- och icke-affärsbakgrunder som försöker förbättra och utveckla de färdigheter som krävs för att vara beredda för arbetsförändringens natur. Karriärmöjligheter inkluderar en rad ledningsroller med fokus på att driva transformationsförändringar i stora privata, offentliga och ideella organisationer samt i små och medelstora företag.

Program taught in:
Engelska

See 2 more programs offered by University of Technology Sydney »

Last updated November 20, 2018
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Jan. 2020
Duration
Kontakt Skolan
Deltid
Heltid
Pris
19,960 AUD
i AUD per 24cp-session
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Jan. 2020
Slutdatum
Application deadline

Jan. 2020

Location
Application deadline
Slutdatum