Asiatisk mba

INSEEC Paris

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Asiatisk mba

INSEEC Paris

Asiatisk MBA

Den asiatiska MBA kommer att erbjuda dig en interaktiv inlärningsmiljö som gör att du kan få bra insikter och förståelse för olika asiatiska marknader. Det kommer att utöka ditt perspektiv och förmåga att bättre förstå och möta olika utmaningar på dessa växande och tillväxtmarknader.

MBA är ett internationellt program, undervisat på engelska, vilket ger dig möjlighet att studera på två kontinenter:

Från oktober till december: kurser på Paris campus.
4 till 5 månaders kurser i Beijing eller Shanghai.
5 till 6 månaders praktikplats.


RANY PATOUT

Program Director


AKADEMISK VISION


Denna MBA, som lärs på engelska, fokuserar på analys av specifika asiatiska marknader, nämligen japanska, koreanska och kinesiska. Det kommer också att förbereda dig för att lära och behärska verktygen för att hantera och driva på var och en av dessa mycket specifika marknader inom olika områden (historisk, politisk, juridisk, ekonomisk och kulturell).


Teorier tillsammans med tillämpad kunskap, genom framgångshistorier av företag som gör affärer i Asien, kommer att introduceras och analyseras.

PROGRAMMÅL


Du kommer att få specialkunskaper och praktisk kunskap om asiatiska marknader med fokus på en djupgående analys av fallstudier och succeshistorier från internationella företag som går in på detta utmanande område.


Tack vare ert starka intresse och attraktion för denna region på världsmarknaden kan du utveckla och förhandla projekt och kulturellt förstå affärsmetoder i dessa länder.


Detta MBA-program kommer att ge dig några kunskaper inom affärsområdet, såsom finansiering av affärsverksamhet, import-exportlagstiftning, interkulturella förhandlingar, tullagstiftning och internationell marknadsföring i Asien samt kinesiska lektioner.

ANSTÄLLNINGSMÖJLIGHETER


På professionell nivå kommer du att kunna använda och uppleva de verktyg och nycklar som överlämnas till dig för att uppskatta alla de breda utökade möjligheterna som erbjuds av asiatiska marknader.


Sysselsättningsmöjligheter sträcker sig från att bli internationella entreprenörer i olika asiatiska länder inom import och export, eller som handelsforskare i asiatisk affärsutveckling. Det finns också internationella karriärmöjligheter inom marknadsföring, försäljning, inköp och distribution av varor, handelsrådgivning eller som asiatisk projektledare.


Dessutom kan kandidater med högkvalitativ kunskap om asiatiska marknader få möjligheter i internationella institutioner som WTO, OECD och APEC.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
Heltid
Information
Deadline
Locations
Frankrike - Paris, Île-de-France
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Frankrike - Paris, Île-de-France
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan