1

International Mini MBA (online)

Låt professor Steen Hildebrandt vägleda dig genom MBA-disciplinerna
Professor Steen Hildebrandt är förmodligen Danmarks mest kända namn när det gäller ledningen. Det är därför ingen slump att det var han vi bad om att designa Aros Mini MBA .

Hildebrandt har lagt byggstenarna, valt huvudinnehållet och handplockat några av de mest kompetenta instruktörerna. Tillsammans har vi utformat en ambitiös inlärningsprocess som både ger dig professionell och praktisk kunskap om ledningen och säkerställer din personliga utveckling som ledare.

Vad är en Mini MBA?
En Mini-MBA är en chans för dig att bredda ditt perspektiv som ledare där du kommer att introduceras till de klassiska MBA-disciplinerna.

Vi har samarbetat med en av ledande tänkare i ledning, professor Steen Hildebrandt. För när det gäller kraven på en MBA, vet han allt. Han har säkerställt att införliva de traditionella MBA-principerna i vår Mini MBA . Därför kan vi med stolthet säga att Aros Mini MBA har en professionell nivå, värd MBA-namnet.

Du kommer att bli medlem i den exklusiva Aros Management Club
Som deltagare på Aros Mini MBA får du ett exklusivt medlemskap i Aros Management Club där du efter ditt Mini MBA-program uppdateras regelbundet om aktuella frågor och ämnen. På Aros Management Club får du gratis tillgång till föreläsningar och masterkurser med ledande företagsledare och experter. Du kommer att få inbjudningar till exklusiva förvaltningsarrangemang med likasinnade. Och du får gott om möjligheter för nätverk med resten av medlemmarna. Vi erbjuder också Mini MBA i Tyskland (Deutschland) .

Dina fördelar med en Aros Mini MBA

  1. Du kommer att lägga ner en solid praktisk och teoretisk grund för dina ledarskapsförmågor som du kan fortsätta att komma tillbaka till och dra på under hela din karriär.
  2. Endast med Aros Mini MBA kommer du att delta i en muntlig tentamen och få personlig feedback. Du kommer att granskas av ett av programmets högkvalificerade lärare och Aros Business Academy Training Manager.
  3. Vi ser till att du ständigt uppdateras med den senaste kunskapen i ledningen. På grund av ditt medlemskap på Aros Management Club får du gratis tillgång till föreläsningar och masterkurser med ledande företagsledare och experter efter att programmet avslutats.
Program undervisas på:
Engelska
Danska
Aros Business Academy

Se 1 fler kurser från Aros Business Academy »

Senast uppdaterad March 11, 2019
Denna kurs är Internet
Startdatum
Öppen registrering
Duration
1 - 6 månader
Deltid
Pris
2,200 USD
Deadline

The International Mini MBA: "Are you ready to become a GREAT leader?"