Läs den officiella beskrivningen

Centrum för Management Development på London Business School konstruerar och levererar anpassad ledarskapsutbildning i samarbete med över 60 företagskunder runt om i världen.

Välja ett anpassat program för Executive Education på London Business School skapar möjlighet för dig att utveckla dina kunskaper och kunskaper samtidigt som du besöker en av världens mest blomstrande kosmopolitiska städer.

Du kommer att ha tillgång till tanke ledarskap med inverkan från en internationellt känd fakultet och träffa kamrater från hela världen. London Business School är ett verkligt globalt samhälle, en idealisk miljö för att lära och fokusera på dina framtida mål.

Vi utformar och levererar anpassade program som drivs av organisationens kritiska strategiska och operativa problem. Vi lägger särskild inriktning på att utveckla lärprocesser som hjälper våra kunder att förstå, öva och slutligen tillämpa nya koncept och modeller inom deras lag och organisation. Drevet bakom alla våra anpassade program är applikation och resultat. Dedikerade team som förstår globala organisationer.

Förhållanden med våra kunder börjar med en prospektering. Vi gör en djupgående behov och intressentanalys och utvecklar en grundlig förståelse för dina mål, sammanhang och kultur. Om det behövs kan vi hjälpa till med att bygga upp engagemang och engagera projektet.


Partnership

Det unika med våra partnerskap är vår förmåga att matcha vår expertis med din organisations behov av lärandes utveckling. Vårt dedikerade team av associerade direktörer har haft ledande befattningar i internationella kommersiella organisationer och har omfattande konsult- och affärsutbildning. Deras expertis innebär att vi förstår dina frågor från början och väljer rätt fakultetsgrupp för dina specifika behov.

Hjälper dig att ompröva hur du gör affärer

Din biträdande chef arbetar nära dig och ditt specialutvalda fakultetsteam för att designa och leverera ditt program. Våra program kombinerar akademisk rigor och inspirerande undervisning med praktisk affärsupplevelse. Vår fakultet är aktivt engagerad i konsultarbete och många sitter på företagsstyrelser och håller dem i spetsen för de problem som berör våra kunder. Med hjälp av sin senaste forskning och affärserfarenhet utmanar de pre-conceptions och uppmuntrar kunder att ompröva hur de gör affärer.


Lärandeprocessen: Fokus på innovation

Anpassade program använder beprövade undervisningsmetoder (till exempel ansikte mot ansikte verkstäder, seminarier, coaching och handledning) samt en rad innovativa tillvägagångssätt.



Anpassad skrivskriftsfunktion

Vi skapar fallstudier som är specifika för kraven i lärprocessen för att påskynda lärandet genom att snabbt engagera upptagna chefer med de aktuella frågorna.


Program undervisas på:
Engelska

Se 4 fler kurser från London Business School »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Aug. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Aug. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum