Accelerated MBA-programmet

Allmänt

Programbeskrivning

Ekonomexamen (masterexamen)

CSU Long Beach tillhandahåller ett AACSB-ackrediterat 48-årigt MBA-program. Dessutom, som en av de få Kalifornien medlemskolorna i Nationwide Graduate Management Admission Council (GMAC), MBA-programmet ligger i framkant av raffinering akademisk utbildning. Det finns flera MBA-programalternativ tillgängliga för studenter, inklusive MBA-programmet, det fullt anställda MBA-programmet (FEMBA) och det ettåriga accelererade MBA-programmet. Alla program gör det möjligt för kandidater att genomföra forskarutbildning samtidigt som man håller personliga och karriärförpliktelser.

Accelerated MBA

Den accelererade MBA (AMBA) ger studenterna möjlighet att tjäna en MBA-examen på ett år. Programmet består av fem kvartalsliknande sessioner, där eleverna går på heltid, måndag till torsdag och i allmänhet fullbordar två till fyra lektioner per session. Studenterna går igenom intensivutbildningen i låsstegformat och tjänar en MBA från en AACSB International ackrediterad högskola. För närvarande är eleverna antagna endast för höstens startdatum.

program Administration

Studenter tjänster och program administration för AMBA (klass registrering, betalningar, bokfördelning, etc.), utförs av University College & Extension Services (UCES). Studentrådgivning och alla andra akademiska funktioner förvaltas av MBA-kontoret i Företagsekonomiska högskolan. Medan eleverna är registrerade för klasser genom UCES, delas examen av Företagsekonomiska högskolan.

Programfinansiering

Den accelererade MBA är ett ekonomiskt självförstått, osubsidierat program som inte finansieras eller stöds av statliga skatteintäkter. Om du planerar att använda ett veteranavgift, eller någon annan typ av avgift, kontakta programkoordinatorn eller UCES innan du registrerar dig.

Senast uppdaterad Sep 2017

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Den College of Business Administration är en undervisning-lärande gemenskap av forskare som akademiskt och professionellt förbereder en heterogen studentkår att utmärka sig i en dynamisk global miljö. ... Läs mer

Den College of Business Administration är en undervisning-lärande gemenskap av forskare som akademiskt och professionellt förbereder en heterogen studentkår att utmärka sig i en dynamisk global miljö. Vi strävar efter att bli College of Choice för ekonomistudenter i södra Kalifornien genom att erbjuda utbildning av hög kvalitet och forskningsmiljö med ett globalt perspektiv och bidra till regional ekonomisk utveckling. Grundläggande Fakta och siffror College of Business Administration (CBA) är en av de sju kollegier av California State University, Long Beach (CSULB). Som den största enskilda campus i California State University, är CSULB en omfattande, fyra år institution som etablerades som Los Angeles-Orange County State College 1949 för att betjäna de områden i Orange County och sydöstra Los Angeles County. Företagsekonomi vid California State University, började Long Beach år 1949 med 24 företag elever och fyra medlemmar fakulteten, svarar för en sjundedel av campus befolkningen. Företagsekonomi var en del av Samhällsvetenskapliga Division från starten fram till 1957, när division döptes Avdelningen för Ekonomi och samhällsvetenskap. År 1958 blev de två akademiska områden split och företagsekonomi en division i sin egen rätt, med dr S. Austen Reep som grundare Dean. I mitten av 1960-talet hade verksamheten skola nära 3.800 ekonomistudenter, 29 heltidsanställda lärare, och 13 lärare på deltid. Idag College of Business Administration är hem för nästan 5.000 företag majors, varav cirka 400 forskarstuderande och 140 heltidsanställda i motsvarande lärare och personal. Läs mindre

Ackrediteringar

AACSB Accredited