Läs den officiella beskrivningen

AACSB Accredited

Ekonomexamen (masterexamen)

CSU Long Beach tillhandahåller ett AACSB-ackrediterat 48-årigt MBA-program. Dessutom, som en av de få Kalifornien medlemskolorna i Nationwide Graduate Management Admission Council (GMAC), MBA-programmet ligger i framkant av raffinering akademisk utbildning. Det finns flera MBA-programalternativ tillgängliga för studenter, inklusive MBA-programmet, det fullt anställda MBA-programmet (FEMBA) och det ettåriga accelererade MBA-programmet. Alla program gör det möjligt för kandidater att genomföra forskarutbildning samtidigt som man håller personliga och karriärförpliktelser.

Accelerated MBA

Den accelererade MBA (AMBA) ger studenterna möjlighet att tjäna en MBA-examen på ett år. Programmet består av fem kvartalsliknande sessioner, där eleverna går på heltid, måndag till torsdag och i allmänhet fullbordar två till fyra lektioner per session. Studenterna går igenom intensivutbildningen i låsstegformat och tjänar en MBA från en AACSB International ackrediterad högskola. För närvarande är eleverna antagna endast för höstens startdatum.

program Administration

Studenter tjänster och program administration för AMBA (klass registrering, betalningar, bokfördelning, etc.), utförs av University College & Extension Services (UCES). Studentrådgivning och alla andra akademiska funktioner förvaltas av MBA-kontoret i Företagsekonomiska högskolan. Medan eleverna är registrerade för klasser genom UCES, delas examen av Företagsekonomiska högskolan.

Programfinansiering

Den accelererade MBA är ett ekonomiskt självförstått, osubsidierat program som inte finansieras eller stöds av statliga skatteintäkter. Om du planerar att använda ett veteranavgift, eller någon annan typ av avgift, kontakta programkoordinatorn eller UCES innan du registrerar dig.

Program undervisas på:
Engelska

Se 2 fler kurser från California State University Long Beach College of Business Administration »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Feb. 2020
Duration
1 år
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Feb. 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Feb. 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum