1-års MBA i Rom - internationellt ackrediterade MBA-program

Swiss School of Management, Rome Italy

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

1-års MBA i Rom - internationellt ackrediterade MBA-program

Swiss School of Management, Rome Italy

Varför den schweiziska School of Management i Rom?

Enkelt uttryckt, en schweizisk utbildning bär värde.

Vår USA och EU ackrediterade MBA ger dig mer än en ny linje i ditt cv. Det ger dig en professionell resa till den karriär du vill, var som helst i världen.

SSM MBA-programmet är i samarbete med INSEEC Business & Communication School i Paris. En av de 20 bästa handelshögskolorna i Europa.

Att uppleva vår MBA är att gå in de frågor som är viktiga-och nå inuti dig själv för styrkan, kompetens och förtroende du kommer att utveckla för att möta dem. I varje fall, klass, händelse, och aktivitet, ombeds du inte bara att studera ledarskap, utan att visa det.

Varje dag vid SSM börjar med en fråga: "Vad gör du" Eftersom det är den sannaste sättet att förbereda dig för större fråga som är viktigast, här och i din karriär bortom vårt campus: "Vilken skillnad kommer du att göra i världen

Lärande i Practise

Eleverna ska veta att det finns speciella stunder som drar allt vi har lärt oss i fokus. När teori, praktik, erfarenhet och talang kommer alla till en skarp punkt-beslut som formar en slutgiltig åtgärd. När det inte längre en fråga om vad som kan göras, men vad du ska göra.

Det är den schweiziska sättet att göra affärer. Schweiz rykte om kvalitet beror på en högt kvalificerad arbetskraft som utför högkvalificerat arbete. Källan till detta rykte är vad Schweiz är känt för - utbildning av hög kvalitet i hela Europa.

Rankas bland de bästa MBA-program i världen

Den schweiziska School of Management MBA examen delas ut i samverkan med INSEEC Business School, vars MBA rankas bland de bästa programmen i världen och ackrediterad av Association of MBA. Vidare är SSM MBA fullt ackrediterad av IACBE och Chea-rådet för högre utbildning. Vår MBA-examen är också godkänd av Department of Veterans Affairs i USA. SSM är en kvalitetscertifierad skolan EduQua, den schweiziska kvalitetscertifiering etikett (ackrediterad av det schweiziska federala regeringen) för institutioner högre och fortbildning.

Vår strategi fokuserar på fem områden:

Globalt & Managerial Intelligence

Anta utmaningen att arbeta i en global värld. Mix-up med internationella kandidater och uppleva vad det innebär att arbeta skuldra på axeln med människor i olika länder, kultur och hållningar.

Lärande i praktiken

Lär dig att fatta beslut i ansiktet av motstridiga uppgifter, komplexa politik, och stora påfrestningar.

Entreprenörskap och innovation

Utforska en potentiell ny satsning, kontakt med entreprenörer och upptäcka nya möjligheter.

Rom Advantage

Rom är mer än en fascinerande europeisk huvudstad; Det är en spektakulär encyklopedin levande historia. Det har sagts att alla vägar bär till Rom, och i Rom, leder alla vägar till evighet. Bo och studera i Rom ger en sällsynt möjlighet att uppleva en kultur, som hjälpte forma den moderna världen. Kom studie vid den schweiziska School of Management och gå på samma gamla kullerstenarna där en gång Julius Cesar eller Konstantin den store passerade längs.

Alumni Förhållanden

Bygga anslutningar och avslöja affärsmöjligheter. Som en MBA deltagare har du möjlighet att ansluta sig till internationella ungdomskonferenser som anordnas av SSM: s akademiska partners i Europa. Vidare har du möjlighet att byta till Dual eller Capital MBA-program, ge dig själv en betald praktik av sex månader i Paris eller London. Om du vill ta din karriär till nästa nivå, kommer till Rom. Ta reda på hur schweiziska tänkande kommer att driva din karriär längre än du någonsin trott.

Curriculum & Undervisning

Klasserna är två gånger i veckan: måndag och torsdag från 6-9 pm, inklusive två onsdagar per månad. Detta gör att du omedelbart gå till jobb eller praktikplatser tjänar arbetslivserfarenhet. Vidare, medan du är i Rom, gör det dig, reser mycket vårt vackra land.

Kursstruktur

 • Sept.05-29: Ledarskap 360 Degrees
 • 03 till 27 oktober: Redovisning & Financial Management
 • November 02-24: Marketing Dynamics
 • 01-19 December *: Investment & Wealth Management
 • 9-30 januari *: Organizational Behavior & HRM
 • Jan / Feb *: International Law and Ethics
 • 01-27 februari: Globalisering
 • 01-30 mars: Global makroekonomi och finans
 • April / maj: Förhandla Globalt
 • April / maj: konkurrensstrategi
 • Juni och juli: Intensiv specialkurser
 • Augusti: Examensarbete Forskning - Självstudier

Inriktningar

Heltid MBA-program kan fyllas i olika stora företagen / inriktningar.

 • Global Management och ledarskap
 • finans
 • företagande
 • mänskliga resurser
 • marknadsföring
 • Icke vinstdrivande organisationer
 • Lyxledning

Upptäck SSM skillnaden

Under hela MBA-programmet kommer eleverna att studera ledarskap, affärer, entreprenörskap och ledningsfilosofier som kan tillämpas på alla ledande roll inom olika branscher. Vår Business School ger också studenter praktisk, tillämplig erfarenhet av att leda grupper och klassrummet diskussioner.

Vår internationella Ackrediterade MBA ingår föreläsningar, företagsbesök, gästhögtalare, övningar självutvärderings och CV / praktik rådgivning. Vårt mål är att börja växa elevernas nätverk från första stund.

Studenterna kommer också att vår MBA läge i centrum tillåter eleverna att dra nytta av alla Rom har att erbjuda. Klasserna är inom gångavstånd till allt från Pantheon till Spanska trappan till Vatikanen.

Kolla in vår Dual MBA-program och vår unika Capital MBA-program också. En stor affärsskola bör arbeta hårt för att förbättra dina karriärmöjligheter. På SSM, det är precis vad vi gör för var och en av våra studenter.

Vi har månatliga inskrivningar. Ge det ett försök.

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Öppen antagning
Duration
Varaktighet
1 år
Deltid
Heltid
Price
Pris
13,900 EUR
€ 13.900
Information
Deadline
Locations
Italien - Rome, Lazio
Startdatum : Öppen antagning
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Öppen antagning
Italien - Rome, Lazio
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan