Keystone logo

1 1-årig EMBA Program i Farmington, Amerikas förenta stater för 2024

Filter

Filter

  • 1-årig EMBA
  • Amerikas förenta stater
Studiefält
    Arkitekturstudier (0)Biovetenskap (0)Designstudier (0)Energistudier (0)Företagsekonomi (0)Generella studier (0)Hotell och turism (0)Humaniorastudier (0)Hållbarhetsstudier (0)Ingenjörsstudier (0)
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Popular study format

1-årig EMBA Program i Farmington, Amerikas förenta stater

Farmington, Connecticut är en stad som är känd för sin rika arkitektur och historia. Vanligtvis kallas "moder städer" gentemot dess stora område som har varit delade i underrubriker nio gemenskaper, spelar staden hem till en statlig medicinskt universitet som erbjuder examina och masterprogram.

USA är fortfarande världens mest populära destination för internationella studenter. Universitet i USA dominerar världsrankingen och landet erbjuder också ett brett utbud av spännande studieplatser. Statliga universitetssystem subventioneras delvis av statliga regeringar, och kan ha många campus spridda runt om i staten, med hundratusentals studenter.

Den 1-åriga EMBA är ett flexibelt program för affärsverksamma som vill fortsätta sin karriär genom avancerad nivå. Studenter av en Executive Master of Business Administration kan välja att fokusera på specialiseringar som tillgodoser sina specifika mål.