Filter
1-årig MBA
Turkiet Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se Den bästa {mbastudies-1-year-mba:plural} i Turkiet 2019

Studenter som tjänar en 1-årig MBA kan utrustas med de kunskaper och färdigheter som krävs för att uppnå ledande befattningar i näringslivet. En Master of Business Administration program kombinerar vanligtvis klassarbete med individuell coaching för personlig utveckling.

En Master of Business Administration (MBA) är en examen som tar cirka två års studier för att ta emot. Individer som tjänar denna grad vinst viktig kunskap och erfarenhet inom områdena företag och förvaltning, och kanske kan hitta ett jobb snabbt på grund av deras förbättrade färdigheter.

 

Turkiet, officiellt Republiken Turkiet, är ett transkontinentala land, som ligger mestadels på Anatolien i västra Asien och östra Thrakien i sydöstra Europa. Många turkiska universitet (både offentliga och privata) deltar i europeiska program för studentutbyte (Sokrates, Erasmus, och liknande). Vissa har även avtal med icke-europeiska universitet, alltför.

Kontakta skolor direkt Det Topp {mbastudies-1-year-mba:plural} i Turkiet 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Koc University - Istanbul Turkey

Koç University MBA-programmet grundades 1993 för att ge en omfattande företagsutbildning med en strikt och innovativ läroplan undervisad av världsklass fakultet. Det är u ... [+]

Koç University MBA-programmet grundades 1993 för att ge en omfattande företagsutbildning med en strikt och innovativ läroplan undervisad av världsklass fakultet. Det är utformat för att inkludera de bästa funktionerna i MBA-program som erbjuds på större universitet över hela världen. Undervisningsspråket är engelska.

Det främsta målet med Koç MBA-programmet är att ge kunskap, insikt och färdigheter för framtida globala ledare som kommer att påverka förändringar i organisationer och samhällen de är inblandade i. Koç MBA-kandidater kommer att vara framtida företagsledare som ansvarar för effektiva organisationer som är marknadsdrivna, globalt medvetna, socialt ansvariga och där beslutsfattandet bygger på information med strategiskt fokus. Våra kandidater är beredda för ett brett utbud av karriärer från general management till specialiserade områden, inklusive investment banking, marknadsförvaltning och supply chain management. Koç MBA är ett post-erfarenhetsprogram.... [-]

Turkiet Istanbul
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
12 - 24 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska