Filter
1-årig MBA
Turkiet Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se Den bästa {mbastudies-1-year-mba:plural} i Turkiet 2019

Studenter som tjänar en 1-årig MBA kan utrustas med de kunskaper och färdigheter som krävs för att uppnå ledande befattningar i näringslivet. En Master of Business Administration program kombinerar vanligtvis klassarbete med individuell coaching för personlig utveckling.

En Master of Business Administration (MBA) är en examen som tar cirka två års studier för att ta emot. Individer som tjänar denna grad vinst viktig kunskap och erfarenhet inom områdena företag och förvaltning, och kanske kan hitta ett jobb snabbt på grund av deras förbättrade färdigheter.

 

Turkiet, officiellt Republiken Turkiet, är ett transkontinentala land, som ligger mestadels på Anatolien i västra Asien och östra Thrakien i sydöstra Europa. Många turkiska universitet (både offentliga och privata) deltar i europeiska program för studentutbyte (Sokrates, Erasmus, och liknande). Vissa har även avtal med icke-europeiska universitet, alltför.

Kontakta skolor direkt Det Topp {mbastudies-1-year-mba:plural} i Turkiet 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Koc University - Istanbul Turkey

Koç University MBA-programmet startades 1993 för att ge en omfattande verksamhet utbildning som innebär en strikt och innovativa läroplan undervisas av världsklass fakult ... [+]

Koç University MBA-program grundades 1993 för att ge en omfattande verksamhet utbildning som involverar en rigorös och innovativa läroplan undervisas av världsklass fakultet. Den är utformad för att inkludera de bästa egenskaperna hos MBA-program som erbjuds på de stora universiteten i världen. Undervisningsspråket är engelska.

Det primära syftet med Koç MBA-program är att ge kunskap, insikt och kompetens för framtida globala ledare som kommer att påverka förändringar i organisationer och samhällen de är inblandade i. Koç MBA-examen kommer att vara företagsledare i framtiden ansvarar för effektiva organisationer som drivs av marknaden, globalt medvetna, socialt ansvarstagande och där beslutsfattandet bygger på uppgifter med en strategisk inriktning. Våra studenter är förberedda för ett brett spektrum av yrken som sträcker sig från allmän förvaltning till specialiserade områden, inklusive investment banking, marknadsföring och supply chain management. Koç MBA är en post-upplevelse program.... [-]

Turkiet Istanbul
September 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska