Filter
1-årig MBA
Studietyp: Alla Tempo: Alla

Sök {mbastudies-1-year-mba:plural} i Statsvetenskap

Det 1-åriga MBA-programmet tränar eleverna för ledarskap i företagsvärlden. De kan få väsentlig kunskap inom ekonomi, finans, marknadsföring och mänskliga resurser samtidigt som man lär sig teamarbete och ledarskap.

Kontakta skolor direkt om Sök bland {mbastudies-1-year-mba:plural} i Statsvetenskap 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Statsvetenskap

Escuela Internacional de Protocolo

MBA PROTOKOLL, skapande, design och event management, International School of protokoll är ett mycket konkurrenskraftigt program som förbereder och gör det möjligt för el ... [+]

MBA PROTOKOLL, skapande, utformning och hantering av EVENEMANG , The International School of protokoll Det är ett mycket konkurrenskraftigt program som förbereder och gör det möjligt för eleven professionellt för utvecklingen av skapande, design och Event Management och institutionella relationer.

Detta program har utvecklats, baserat på industrin tillväxtprognoser tyder på att alla åtföljande ökning av budgeten för organisationer att skapa företagsevenemang.

För närvarande har de flesta företag kräver siffran en expert på institutionella relationer och händelseorienterad företagsledning och beredd att gå med styrelser och styrgrupper.

Detta program är ett svar på en stor efterfrågan på händelse proffs som inte bara stora företag utan även små och medelstora.... [-]

Spanien Madrid Barcelona A Coruña Oviedo Valencia  + 2 Mer
Kontakt Skolan
Spansk
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska