Filter
1-årig MBA
Peru Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför de bästa {mbastudies-1-year-mba:plural} i Peru 2019

Den 1-åriga MBA är ett avancerat studieprogram för studenter som vill ha en större förståelse för företagsledningen. Genomförandet av det djupgående programmet kan ge arbetssökande en konkurrensfördel på marknaden.

Om du vill klättra företagets stege och få en chefsposition, är en MBA för dig. Detta program ger dig de kunskaper och färdigheter för att få mångsidighet, i termer av förståelse, av ett urval av funktionella, affärsområden. Plus möjligheten att använda verktyg och analys, för att bidra till strategisk planering och beslutsfattande.

Peru, officiellt Republiken Peru är ett land i västra Sydamerika. Peru har omkring 80 universitet med mycket mer privata universitet än allmänheten. Det primära språket är fortfarande spanska men det finns några kurser som skapats specifikt för internationella studenter.

Be om information Den mest populära {mbastudies-1-year-mba:plural} i Peru 2019

Läs mer Läs mindre
Andra programmöjligheter {i land}

sökresultat funna

Neumann

Neumann Business School, har inrättat en internationell mästare kvalitet som uppfyller kraven för internationell utbildning och möter i staden Tacna till utestående talar ... [+]

Lev upplevelsen av tillhörighet till Neumann, en skola för internationella forskarutbildning som ger dig den bästa av näringslivet.

Neumann Business School, har inrättat en internationell mästare kvalitet som uppfyller kraven för internationell utbildning och möter i staden Tacna till utestående talare av internationell prestige. Det är en internationell MBA som samlar tre utmärkt akademisk kvalitet utbildningsinstitutioner i Chile, Spanien och Peru.

Bland fördelarna med denna akademiska förslaget, lärare, internationella resor till Bogota i en vecka, den samtidiga förverkligandet av avhandlingen, online lärplattformen, överföring och registrering av online klasser, tillgång fördelarna med AACSB, AAPBS, CLADEA och EFMD medlemskap.... [-]

Peru Tacna
Mars 2020
Deltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska