Filter
1-årig MBA

Jämför {mbastudies-1-year-mba:plural} i Mode

Den 1-åriga MBA är ett avancerat studieprogram för studenter som vill ha en större förståelse för företagsledningen. Genomförandet av det djupgående programmet kan ge arbetssökande en konkurrensfördel på marknaden.

MBA i Fashion är tänkt att hjälpa alla de kreativa människor från modebranschen. Det här utbildningsprogrammet inte bara förbättrar sin talang, men också lär dem några affärskompetens. Så här sättet, blir deras vinst ökar och deras arbete mer produktivt och effektivt.

Kontakta universitet från Sök bland {mbastudies-1-year-mba:plural} i Mode 2019

Read More Read Less
Other options within this field of study:

1 Results in Mode

Bologna Business School

MBA-konceptet Design, Fashion och Luxury Goods erbjuder en unik möjlighet att blanda teori med erfarenhet tack vare den exklusiva kompetensen hos de mest framgångsrika it ... [+]

MBA-konceptet Design, Fashion och Luxury Goods erbjuder en unik möjlighet att blanda teori med erfarenhet tack vare den exklusiva kompetensen hos de mest framgångsrika italienska företagen inom dessa sektorer. Att delta i dessa program kommer att utbildas för att bli talangfulla framgångsrika chefer för dessa ledande företag. Studenterna kommer att kunna uppleva första hand den specifika kunskap som Italien har utvecklat inom dessa områden som förenar kreativitet, stil och unika ledarskap.

Varumärket "Made in Italy" har blivit en synonym för lyx och hög kvalitet. Succesen från italienska företag som ägnar sig åt mode och design har sina rötter i en ojämförlig tradition inom denna sektor. MBA i design, mode och lyxvaror håller takt med en ständigt utvecklad marknad, som har behållit ett starkt band med det förflutna.... [-]

Italien Bologna
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Italien
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Bologna
    )

)
1
September 2019
Full-time
1 år
Campusstudier

Läs mer på svenska