MBASTUDIES.SE

Hitta {mbastudies-1-year-mba:plural} i Livsmedelshantering 2019/2020 i Nice i Frankrike

Den 1-åriga MBA är ett avancerat studieprogram för studenter som vill ha en större förståelse för företagsledningen. Genomförandet av det djupgående programmet kan ge arbetssökande en konkurrensfördel på marknaden.

Frankrike erbjuder en superb högskolesystemet att inte bara medborgarna utan även utlänningar. Landet 's dynamiska kultur lockar utländska studenter och de som är intresserade av att fullfölja internationella kurser. Frankrike har en tradition av vetenskaplig och teknisk innovation. Detta säkerställer att forskare fullt ut utnyttja sin kreativitet.

Som den 5: e mest befolkade staden i Frankrike, är Nice hem för över 300 000 invånare. Det är en början turistmål i Frankrike på grund av dess skönhet och klimat. Staden har flera institutioner för högre utbildning.

Be om information {mbastudies-1-year-mba:plural} i Livsmedelshantering i Nice i Frankrike 2019/2020

1 Resultat i Livsmedelshantering, Nice Filter

MBA i International Hospitality Management

IPAG Business School
Campusstudier Heltid 1 år Kontakt Skolan Frankrike Paris Nice + 1 fler

Ipags MBA-program erbjuder en värderad möjlighet för studenter och yrkesverksamma att lära sig och berika sin kunskap inom affärsverksamhet och förvaltning för att förbättra sina utsikter i dagens dynamiska och konkurrenskraftiga värld.