Filter
1-årig MBA
Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se {mbastudies-1-year-mba:plural} i Livsmedelshantering

Studenter som tjänar en 1-årig MBA kan utrustas med de kunskaper och färdigheter som krävs för att uppnå ledande befattningar i näringslivet. En Master of Business Administration program kombinerar vanligtvis klassarbete med individuell coaching för personlig utveckling.

Kontakta universitet från Sök {mbastudies-1-year-mba:plural} i Livsmedelshantering 2019/2020

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Livsmedelshantering

IPAG Business School

Ipags MBA-program erbjuder en värderad möjlighet för studenter och yrkesverksamma att lära sig och berika sin kunskap inom affärsverksamhet och förvaltning för att förbät ... [+]

Ipags MBA-program erbjuder en värderad möjlighet för studenter och yrkesverksamma att lära sig och berika sin kunskap inom affärsverksamhet och förvaltning för att förbättra sina utsikter i dagens dynamiska och konkurrenskraftiga värld.

Dessa internationella MBA-program, alla på engelska, passar studenter och yrkesverksamma som antingen redan har allmän kunskap i affärer eller avser att starta och driva sin karriär inom företag och ledning.

Programmets mål

Undersöka livsmedelspolitik och miljöfrågorUtveckla internationella livsmedelsmarknadsföring och detaljhandelskonceptFörstå företagsekonomi inom livsmedelsindustrinInledande av affärsplaner för mat och uppgradering av ledarskapVaraktighet... [-]
Frankrike Paris Nice
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska