MBASTUDIES

2 {mbastudies-1-year-mba:plural} Distansutbildning i Ghana

Studenter som tjänar en 1-årig MBA kan utrustas med de kunskaper och färdigheter som krävs för att uppnå ledande befattningar i näringslivet. En Master of Business Administration program kombinerar vanligtvis klassarbete med individuell coaching för personlig utveckling.

Distansutbildning eller distansutbildning är ett sätt att leverera utbildning och undervisning, ofta på individuell basis, för elever som inte är fysiskt närvarande på campus.

Ghana ger en bra högskoleutbildning särskilt från den förbättrade föreläsare-elev relation. Ghanas system för utbildning har under de senaste åren lockat en internationell skara studenter. Ghana har 20 universitet med universitetet i Accra som toppuniversitet i hela landet.

alla 2 i topp {mbastudies-1-year-mba:plural} Distansutbildning i Ghana 2020

2 Resultat i Master, Ghana, Distansutbildning Filter

Ett år MBA

Westford University College
1-årig MBA
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Campusstudier
Online

Ett år MBA Dubbla Certifiering International Study Trip Convocation i Storbritannien Weekend / Kvällskurser Du kommer att studera verktyg och tekniker som hjälper dig att ...

Läs mer

MBA - University of Wolverhampton, Storbritannien

Westford University College
1-årig MBA
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Campusstudier
Online

Mer än 100 elever gått ut från Westford 2016 MBA från världsklass University på ett år utan att bryta din karriär International studieresa med industrin besök, lednings Sem ...

Läs mer