Filter
1-årig MBA
Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se alla {mbastudies-1-year-mba:plural} i Flygteknik

Studenter som tjänar en 1-årig MBA kan utrustas med de kunskaper och färdigheter som krävs för att uppnå ledande befattningar i näringslivet. En Master of Business Administration program kombinerar vanligtvis klassarbete med individuell coaching för personlig utveckling.

Att bygga en karriär inom flygindustrin kräver uppdaterade kunskaper om teknik, färdigheter och förståelse för hur dynamisk branschen är. En MBA i Aviation ger eleverna vad de behöver för att vara beredda att ta itu med de utmaningar som att vara ledande på detta område. Det ger dem möjlighet att bygga nätverk och utbyta pedagogiska erfarenheter genom att interagera med andra studenter och experter i denna avdelning.

Kontakta skolor direkt och Sök bland {mbastudies-1-year-mba:plural} i Flygteknik 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Flygteknik

Embry-Riddle Aeronautical University Asia

... [+]

En bättre förståelse av modern förvaltning begrepp, metoder och verktyg inom luftfarts sammanhang Förmågan att hantera effektiv användning av knappa resurser En förståelse för hur man arbetar i en atmosfär av ökad nationell och internationell konkurrens Färdigheter som behövs för att bli en ledare eller beslutsfattare inom flyget

Denna heltid program erbjuds i en intim klassrum där du får en-mot-en uppmärksamhet från lärarna och möjlighet att interagera med och lära av andra studenter. Detta är en accelererad heltid MBA i Aviation utformad för att fyllas på bara ett år.

Antagning

De fyra första terminerna kommer att äga rum i vår blended delivery kombinerar klassrumsundervisning under de första 2 veckorna av termen med bekvämligheten av online-undervisning under de resterande 7 veckor. Den femte och sjätte villkor tillåta elever att börja arbeta på deras Graduate Research Project samtidigt välja en valbar kurs som skall tas på nätet.... [-]

Singapore
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
12 - 24 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska