MBASTUDIES.SE

Hitta 77 {mbastudies-1-year-mba:plural} i Affärsadministration

Studenter som tjänar en 1-årig MBA kan utrustas med de kunskaper och färdigheter som krävs för att uppnå ledande befattningar i näringslivet. En Master of Business Administration program kombinerar vanligtvis klassarbete med individuell coaching för personlig utveckling.

Be om information från Se 77 {mbastudies-1-year-mba:plural} i Affärsadministration 2019/2020

77 Resultat i Affärsadministration Filter

International Full-time MBA

MIP Politecnico di Milano School of Management
Campusstudier Heltid 12 månader Kontakt Skolan Italien Milan

Internationell Fulltid MBA är ett 12-månaders program helt undervisat på engelska. Det nya förbättrade formatet för MBA-programmet är ett av ett slag utformat för att ge tekniska och interpersonella färdigheter som behövs av den moderna chefen som i allt högre grad behöver lösa tvärfunktionella, mångdimensionella och komplexa problem.

MBA

Hitotsubashi University Business School, School of International Corporate Strategy
Campusstudier Heltid 1 - 2 år Kontakt Skolan Japan Tokyo

Hitotsubashi ICS är beläget i centrala Tokyo i Japan och har för avsikt att utveckla globala ledare. I 2018 rankades Hitotsubashi ICS som # 1 Business School i Japan (QS Rankings).

International Full-time MBA - 12 månader

Rotterdam School of Management | Erasmus University
Campusstudier Heltid 1 år Januari 2020 Nederländerna Rotterdam

Vår internationella MBA ger dig mer än en ny rad på din resumé. Det ger dig ett professionellt pass till den karriär du vill ha, var som helst i världen.

Mba

Leeds Trinity University
Campusstudier Heltid 1 år Augusti 2020 Storbritannien Leeds

Våra MBA-program har utformats för att utveckla de kunskaper och färdigheter som behövs för drift i hög nivå professionella affärsroller i ett brett spektrum av organisationer.

Babson Full-time MBA

Babson College
Campusstudier Heltid 1 - 2 år Kontakt Skolan Amerikas förenta stater Wellesley

Den Babson MBA erfarenhet är utformad för att hjälpa dig att utveckla en entreprenörsinriktning du kommer att använda under hela ditt liv och karriär

Internationell Fulltid MBA

The Lisbon MBA
Campusstudier Heltid 1 år Januari 2020 Portugal Lisbon

The Lisbon MBA International är ett 1-årigt heltidsintensivt program som är byggt för att ge dig den kompetens som krävs för dagens globala näringsliv.

Ettårigt mba

Hult International Business School
Campusstudier Heltid 1 år Augusti 2020 Storbritannien London Amerikas förenta stater Boston San Francisco Förenade arabemiraten Dubai Kina Shanghai New York Cambridge + 9 fler

Läs kärnverksamhet kunskap, utveckla ledaregenskaper, specialiserade och erfarenhet företagskulturen i upp till tre globala städer-allt i ett år.

Master of Business Administration MBA

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 4 år Kontakt Skolan Storbritannien Nottingham + 1 fler

Effektiv förvaltning kräver en kombination av bred förvaltningskunskap och mer specialistkunskaper.

Master i företagsekonomi - Storbritannien (MBA i Dubai / Sharjah)

Master Education International - Dubai / Sharjah
Campusstudier Deltid 1 år September 2019 Förenade arabemiraten Dubai Sharjah Abu Dhabi + 2 fler

Studenterna garanterar 120 poäng för 8-10 undervisade Moduler i UAE, där utvärdering är 100% genom uppdrag, att ansöka om och slutföra den avancerade MBA vid University of Bolton UK, främst vid inlämning av en individuell avhandling. Studenter kan också ansöka om MBA Top Up från Anglia Ruskin University-UK.

MBA ett års erfarenhet (intensiv MBA-programmet)

International University of Japan
Campusstudier Heltid 1 år September 2020 Japan Niigata

MBA ett års erfarenhet är utformad som en heltid, är bostäder program, 12 månader (tre villkor och en sommarperioden) krävs för att slutföra examen. Tidigare studier vid andra institutioner minskar inte 12 månaders bostads krav för MBA.

MBA i Nigeria

Rome Business School - Nigeria
Campusstudier Deltid 1 år Oktober 2019 Nigeria Ikeja

Jämfört med ett traditionellt tvåårigt program ger Rom Business Schools 1-års MBA en snabbare avkastning på investeringen. Den kan startas i mars eller oktober och erbjuder den unika möjligheten att passa dagens professionella behov av frihet och flexibilitet.

Internationella MBA

ISM - International School of Management
Campusstudier Internet Kombinerat online och på campus Heltid Deltid 1 - 2 år Oktober 2019 Frankrike Paris Amerikas förenta stater New York Sydafrika Cape Town Indien New Delhi + 9 fler

Vår internationella MBA ger dig den globala kanten du behöver ta din ledarskapskarriär till toppen. Programmet är baserat på en amerikansk stil med en serie intensiva kurser undervisade av professorer med verklig erfarenhet, varav många håller också positioner i USA: s högsta handelshögskolor.

Master of Business Administration (MBA) (1 år)

London School Of International Business - LSIB
Internet Heltid Deltid 12 månader Öppen antagning Storbritannien London + 1 fler

Relevant och flexibel och levereras i 12 månader, är att kraften i vår globala Online MBA-program. Investeringar i vårt globala MBA-program har varit rankad som en värdefull investering med de flesta av våra studenter betygsätter den högt när det gäller avkastning på investeringar och programinnehåll.

Master of Business Administration

Ivey Business School at Western University
Campusstudier Heltid 1 år Mars 2020 Kanada London

Vårt 12-månaders MBA-program vädjar till studenter som vill uppnå sina karriärmål på kortare tid, med hjälp av topprankad karriärstyrning i Kanada och ett omfattande alumni-nätverk.

Enårig MBA

Goizueta Business School
Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Amerikas förenta stater Atlanta

Räkna på oss för att få dig på väg. Skapat för studenter för vilka en "sommar praktik" inte är kritisk, ger Goizueta ettårig MBA hela MBA erfarenheten, inklusive professionell och personlig utveckling inom bara 12 månader.