Filter
1-årig MBA
Kina Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför {mbastudies-1-year-mba:plural} i Affärsadministration i Kina 2019/2020

Det 1-åriga MBA-programmet tränar eleverna för ledarskap i företagsvärlden. De kan få väsentlig kunskap inom ekonomi, finans, marknadsföring och mänskliga resurser samtidigt som man lär sig teamarbete och ledarskap.

Kina försöker att främja utvecklingen av förstklassiga universitet. Kina 's ekonomi är redan världens ' s näst största och växer fortfarande. Upplever sin kultur och förstå sin marknad tillväxt kommer att öka din karriär.

Det Topp {mbastudies-1-year-mba:plural} i Affärsadministration i Kina 2019/2020

Läs mer Läs mindre

2 Resultat i Affärsadministration, Kina

Cheung Kong Graduate School of Business - China (CKGSB)

... [+]

Den Mest populära {mbastudies-1-year-mba:plural} i Affärsadministration i Kina 2019/2020. [-]
Kina Beijing
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Hult International Business School

Läs kärnverksamhet kunskap, utveckla ledaregenskaper, specialiserade och erfarenhet företagskulturen i upp till tre globala städer-allt i ett år. ... [+]

Förvandla din tänkesätt, och din karriär.

Världen förändras men de flesta handelshögskolor inte. Den Hult MBA är annorlunda genom learning by doing, det kommer att förse dig med instinkter en entreprenör, en vision som överskrider gränserna, och en önskan att utmana status quo.

Lär av fall och ämnesexperter som tar verkliga affärskunskap och ledarskap i klassrummet. Vår prisbelönta läroplan är grunden för vår nya inställning till verksamheten utbildning.

Du kan inte lära affärer bara sitta i ett klassrum. Hult unika läroplan lär dig teori och ger dig möjlighet att tillämpa dina lärande i den verkliga världen.

Vårt intensiva flera månaders Hult Business Challenge kan du sätta teorin i praktiken genom att lösa verkliga företagens frågor. Vårt ledarskapsprogram informeras genom samråd med 100 av världens ledande vd: ar; och vår fakultet har verkliga erfarenhet från näringslivet.... [-]

Kina Shanghai
Augusti 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska