MBASTUDIES.SE

Se {mbastudies-1-year-mba:plural} i Affärsadministration 2019/2020 in Niigata i Japan

Den 1-åriga MBA är ett avancerat studieprogram för studenter som vill ha en större förståelse för företagsledningen. Genomförandet av det djupgående programmet kan ge arbetssökande en konkurrensfördel på marknaden.

Japan har en av de starkt integrerade system för högre utbildning i Asien. Japans inställning till naturvetenskap och teknik är högt värderade alltså deras utbildningsnivå mycket strukturerad från barndomen till primär genom sekundära till tertiära nivåerna. Med 126 miljoner människor som bor i Japan har ett kulturellt rik miljö. Greater Tokyo-området är det största storstadsområdet i världen, med över 30 miljoner invånare.

En av de mest folkrika städer i Japan, är Niigata känd för sin toppmoderna universitet som Niigata University Graduate Institute for Entrepreneurial Studies. Dessa institutioner är några av de bästa universiteten i Japan. Därför är de bra ställen att skaffa kvaliteten utbildning.

Kontakta universitet {mbastudies-1-year-mba:plural} i Affärsadministration in Niigata i Japan 2019/2020

1 Resultat i Affärsadministration, Niigata Filter

MBA ett års erfarenhet (intensiv MBA-programmet)

International University of Japan
Campusstudier Heltid 1 år September 2020 Japan Niigata

MBA ett års erfarenhet är utformad som en heltid, är bostäder program, 12 månader (tre villkor och en sommarperioden) krävs för att slutföra examen. Tidigare studier vid andra institutioner minskar inte 12 månaders bostads krav för MBA.