MBASTUDIES.SE

Se {mbastudies-1-year-mba:plural} i Affärsadministration i Italien 2019/2020

Studenter som tjänar en 1-årig MBA kan utrustas med de kunskaper och färdigheter som krävs för att uppnå ledande befattningar i näringslivet. En Master of Business Administration program kombinerar vanligtvis klassarbete med individuell coaching för personlig utveckling.

Officiellt kallas Republiken Italien, landet som finns i södra Europa. Det officiella språket är italienska och den kulturella rika huvudstad är Rom. Många av världens 's äldsta universitet ligger i Italien, i synnerhet universitetet i Bologna (grundat 1088). Det finns tre Superior forskarskolor med "universitetsstatus ", tre institut med status Doctoral Colleges, vilket fungerar på avancerad och forskarnivå.

De i topp {mbastudies-1-year-mba:plural} i Affärsadministration i Italien 2019/2020

5 Resultat i Affärsadministration, Italien Filter

1-årig MBA

Rome Business School
Campusstudier Internet Kombinerat online och på campus Deltid 1 år Öppen antagning Italien Rome Italy Online + 3 fler

Rome Business School : s 1-åriga MBA är strukturerad för att du ska kunna fortsätta arbeta heltid och studera för din MBA-deltid, koppla samman det du lär dig till aktuella globala och relevanta organisatoriska problem.

Online 1-årig MBA

Rome Business School
Internet Deltid 12 månader Öppen antagning Italien Rome Italy Online + 1 fler

Jämfört med ett traditionellt tvåårigt program ger Rome Business School Online 1-års MBA en snabbare avkastning på investeringen. Det kan startas när som helst, det är online och erbjuder den unika möjligheten att passa dagens yrkesverksamhets behov av frihet och flexibilitet.

1-års MBA-examen i Rom - Internationellt ackrediterat MBA-program

Swiss School of Management, Rome Italy
Campusstudier Heltid Deltid 1 år Öppen antagning Italien Rome + 1 fler

Inom bara ett år tjänar du en internationell ackrediterad MBA-examen som studerar i världens historiska huvudstad - Rom. Du kan välja mellan en mängd olika stora och dela din klassupplevelse med internationella studenter och professorer. Programmet omfattar företagsbesök, gästtalare, utflykter och ledarskapsutbildning. Kom och gå med oss nu!

Heltid MBA i internationella affärer

MIB Trieste School of Management
Campusstudier Heltid 12 månader Oktober 2019 Italien Trieste

Vår heltid MBA i International Business är en upplevelse som är både spännande och livsförändrande. Det betyder att lägga grunden för din karriär, bygga relationer som kommer att hålla livet ut och få ditt nätverk att växa snabbt.

International Full-time MBA

MIP Politecnico di Milano School of Management
Campusstudier Heltid 12 månader Kontakt Skolan Italien Milan

Internationell Fulltid MBA är ett 12-månaders program helt undervisat på engelska. Det nya förbättrade formatet för MBA-programmet är ett av ett slag utformat för att ge tekniska och interpersonella färdigheter som behövs av den moderna chefen som i allt högre grad behöver lösa tvärfunktionella, mångdimensionella och komplexa problem.