MBASTUDIES.SE

Se {mbastudies-1-year-mba:plural} i Affärsadministration i Italien 2019

Studenter som tjänar en 1-årig MBA kan utrustas med de kunskaper och färdigheter som krävs för att uppnå ledande befattningar i näringslivet. En Master of Business Administration program kombinerar vanligtvis klassarbete med individuell coaching för personlig utveckling.

Officiellt kallas Republiken Italien, landet som finns i södra Europa. Det officiella språket är italienska och den kulturella rika huvudstad är Rom. Många av världens 's äldsta universitet ligger i Italien, i synnerhet universitetet i Bologna (grundat 1088). Det finns tre Superior forskarskolor med "universitetsstatus ", tre institut med status Doctoral Colleges, vilket fungerar på avancerad och forskarnivå.

De i topp {mbastudies-1-year-mba:plural} i Affärsadministration i Italien 2019

4 Resultat i Affärsadministration, Italien Filter

Online 1-årig MBA

Rome Business School
Internet Deltid 12 månader Öppen antagning Italien Rome Italy Online + 1 fler

Jämfört med ett traditionellt tvåårigt program ger Rome Business School Online 1-års MBA en snabbare avkastning på investeringen. Det kan startas när som helst, det är online och erbjuder den unika möjligheten att passa dagens yrkesverksamhets behov av frihet och flexibilitet.

1-årig MBA

Rome Business School
Campusstudier Internet Kombinerat online och på campus Deltid 1 år Öppen antagning Italien Rome Italy Online + 3 fler

Rome Business School : s 1-åriga MBA är strukturerad för att du ska kunna fortsätta arbeta heltid och studera för din MBA-deltid, koppla samman det du lär dig till aktuella globala och relevanta organisatoriska problem.

1-års MBA i Rom - internationellt ackrediterade MBA-program

Swiss School of Management, Rome Italy
Campusstudier Heltid Deltid 1 år Öppen antagning Italien Rome + 1 fler

Inom bara ett år, kommer du att tjäna en internationell ackrediterad MBA som studerar i den historiska huvudstad i världen - Rom. Du kan välja mellan en mängd olika majors och dela din klass upplevelse med internationella studenter och professorer. Programmet innebär företagsbesök, gästföreläsare, utflykter och ledarskapsutbildning. Kom och gå med oss ​​nu!

International Full-time MBA

MIP Politecnico di Milano School of Management
Campusstudier Heltid 12 månader September 2019 Italien Milan

Internationell Fulltid MBA är ett 12-månaders program helt undervisat på engelska. Det nya förbättrade formatet för MBA-programmet är ett av ett slag utformat för att ge tekniska och interpersonella färdigheter som behövs av den moderna chefen som i allt högre grad behöver lösa tvärfunktionella, mångdimensionella och komplexa problem.