MBASTUDIES.SE

Sök {mbastudies-1-year-mba:plural} i Affärsadministration 2019/2020 in Rome i Italien

Den 1-åriga MBA är ett avancerat studieprogram för studenter som vill ha en större förståelse för företagsledningen. Genomförandet av det djupgående programmet kan ge arbetssökande en konkurrensfördel på marknaden.

Italien, officiellt Republiken Italien, är en enhetlig parlamentarisk republik inom Europeiska unionen, som ligger i södra Europa. I norr gränsar det Frankrike, Schweiz, Österrike och Slovenien längs Alperna.

För dem som är intresserade av att studera i en huvudstad med ett rikt kulturarv, är Rom rätt ställe. Den har distinkta universitet som universitetet i Rom som erbjuder utbildningar inom en mängd olika discipliner som historia och teknik. Denna stad är lugnt och perfekt för att leva.

Kontakta skolor direkt {mbastudies-1-year-mba:plural} i Affärsadministration in Rome i Italien 2019/2020

3 Resultat i Affärsadministration, Rome Filter

1-årig MBA

Rome Business School
Campusstudier Internet Kombinerat online och på campus Deltid 1 år Öppen antagning Italien Rome Italy Online + 3 fler

Rome Business School : s 1-åriga MBA är strukturerad för att du ska kunna fortsätta arbeta heltid och studera för din MBA-deltid, koppla samman det du lär dig till aktuella globala och relevanta organisatoriska problem.

Online 1-årig MBA

Rome Business School
Internet Deltid 12 månader Öppen antagning Italien Rome Italy Online + 1 fler

Jämfört med ett traditionellt tvåårigt program ger Rome Business School Online 1-års MBA en snabbare avkastning på investeringen. Det kan startas när som helst, det är online och erbjuder den unika möjligheten att passa dagens yrkesverksamhets behov av frihet och flexibilitet.

1-års MBA-examen i Rom - Internationellt ackrediterat MBA-program

Swiss School of Management, Rome Italy
Campusstudier Heltid Deltid 1 år Öppen antagning Italien Rome + 1 fler

Inom bara ett år tjänar du en internationell ackrediterad MBA-examen som studerar i världens historiska huvudstad - Rom. Du kan välja mellan en mängd olika stora och dela din klassupplevelse med internationella studenter och professorer. Programmet omfattar företagsbesök, gästtalare, utflykter och ledarskapsutbildning. Kom och gå med oss nu!