Filter
1-årig MBA
Irland Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se {mbastudies-1-year-mba:plural} i Affärsadministration i Irland 2019/2020

Studenter som tjänar en 1-årig MBA kan utrustas med de kunskaper och färdigheter som krävs för att uppnå ledande befattningar i näringslivet. En Master of Business Administration program kombinerar vanligtvis klassarbete med individuell coaching för personlig utveckling.

Irland genomförde nyligen en lag som stadgar alla studerande inom universitetsutbildning för att ansöka om statliga lån för att låta dem nå sina högre akademiska drömmar. Första officiella språket är irländsk, även känd som iriska, men engelska (det andra officiella språket) används mer allmänt. Den nationella huvudstad är Dublin. Irland är känt för att fira Saint Patricks Day (17 mars) över hela världen.

Den Topp {mbastudies-1-year-mba:plural} i Affärsadministration i Irland 2019/2020

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Affärsadministration, Irland

American College Dublin

MBA är en avancerad nivå som är utformad för att förbereda och utrusta chefer med den kunskap och kompetens som krävs för att administrera kontrollerbara krafter inom sin ... [+]

Översikt

IAU, 1 års magisterexamen

MBA i International Business utdelas av institutionen under dess ackreditering med Middle States Commission on Higher Education. MBA är en avancerad nivå som är utformad för att förbereda och utrusta chefer med den kunskap och kompetens som krävs för att administrera kontrollerbara krafter inom sina organisationer för att kunna anpassa sig framgångsrikt till variabler och förändringar i okontrollerbar miljö.

MBA-programmet förbereder kvalificerade studenter för ledarskapsansvar inom mellersta och högre nivå inom internationell verksamhet. Med hjälp av ett generellt ledningsfokus och strategiskt synsätt demonstrerar studenter: bred och integrerad kunskap om affärsfunktioner; kunskap om etiska och juridiska överväganden och den sociala responsen att lösa företags- och offentliga frågor analytiska, problemlösande och kritiska tänkande färdigheter och användning av teknik relaterad till beslutsfattande kommunikation och interpersonella färdigheter för att leda grupper och företagsorganisationer; en djupkritisk bedömning av vikten av den dynamiska och globala miljön och dess inflytande på organisationer, beslut och verksamheter och kompetens att formulera och genomföra strategibeslut.... [-]

Irland County Dublin
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska