MBASTUDIES.SE

Jämför {mbastudies-1-year-mba:plural} i Affärsadministration 2019 i Paris i Frankrike

Den 1-åriga MBA är ett avancerat studieprogram för studenter som vill ha en större förståelse för företagsledningen. Genomförandet av det djupgående programmet kan ge arbetssökande en konkurrensfördel på marknaden.

Frankrike erbjuder en superb högskolesystemet att inte bara medborgarna utan även utlänningar. Landet 's dynamiska kultur lockar utländska studenter och de som är intresserade av att fullfölja internationella kurser. Frankrike har en tradition av vetenskaplig och teknisk innovation. Detta säkerställer att forskare fullt ut utnyttja sin kreativitet.

Paris är den mest befolkade staden i Frankrike och dess huvudstad. Det har över 2 miljoner invånare. Den spelar värd till ledande centra för lärande och konst i den europeiska regionen. Att vara hem till det högsta antalet högutbildade, har Paris flera prestigefyllda universitet i Frankrike.

Kontakta skolor {mbastudies-1-year-mba:plural} i Affärsadministration i Paris i Frankrike 2019

4 Resultat i Affärsadministration, Paris Filter

Master of Business Administration

Weller International Business School
Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Frankrike Paris

är att förbereda unga yrkesverksamma från hela världen, vilka kommer att vara ledare i sina organisationer och deras entreprenörsinsatser genom högt interaktiva seminarier

Master of Business Administration (MBA) ONLINE

Schiller International University - Florida, Heidelberg, Madrid, Paris
Internet Heltid 10 - 12 månader Öppen antagning Amerikas förenta stater Tampa Frankrike Paris + 2 fler

Denna 36-credit Master of Business Administration (MBA) programmet kräver kursarbete med inriktning på ledande aspekter av ekonomi, redovisning, marknadsföring och förvaltning.

Internationella MBA

IESEG School of Management Lille - Paris
Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Frankrike Paris

Skärpa dina färdigheter för den globala marknaden och utöka dina internationella karriärmöjligheter! Gå med i vår internationella MBA!

Internationella MBA

ISM - International School of Management
Campusstudier Internet Kombinerat online och på campus Heltid Deltid 1 - 2 år Oktober 2019 Frankrike Paris Amerikas förenta stater New York Sydafrika Cape Town Indien New Delhi + 9 fler

Vår internationella MBA ger dig den globala kanten du behöver ta din ledarskapskarriär till toppen. Programmet är baserat på en amerikansk stil med en serie intensiva kurser undervisade av professorer med verklig erfarenhet, varav många håller också positioner i USA: s högsta handelshögskolor.