MBASTUDIES.SE

Sök {mbastudies-1-year-mba:plural} i Affärsadministration Europa 2019/2020

Den 1-åriga MBA är ett avancerat studieprogram för studenter som vill ha en större förståelse för företagsledningen. Genomförandet av det djupgående programmet kan ge arbetssökande en konkurrensfördel på marknaden.

Det finns mer än fyra tusen organisationer för högre utbildning i Europa, från ledande forskningsinstitutioner till små, undervisnings-fokuserade universitet. Europa självt är inte så mycket annorlunda än andra kontinenter, som sträcker sig från polcirkeln till Afrikas kust.

Se {mbastudies-1-year-mba:plural} i Affärsadministration Europa 2019/2020

50 Resultat i Affärsadministration, Europa Filter

International Full-time MBA

MIP Politecnico di Milano School of Management
Campusstudier Heltid 12 månader Kontakt Skolan Italien Milan

Internationell Fulltid MBA är ett 12-månaders program helt undervisat på engelska. Det nya förbättrade formatet för MBA-programmet är ett av ett slag utformat för att ge tekniska och interpersonella färdigheter som behövs av den moderna chefen som i allt högre grad behöver lösa tvärfunktionella, mångdimensionella och komplexa problem.

International Full-time MBA - 12 månader

Rotterdam School of Management | Erasmus University
Campusstudier Heltid 1 år Januari 2020 Nederländerna Rotterdam

Vår internationella MBA ger dig mer än en ny rad på din resumé. Det ger dig ett professionellt pass till den karriär du vill ha, var som helst i världen.

Mba

Leeds Trinity University
Campusstudier Heltid 1 år Augusti 2020 Storbritannien Leeds

Våra MBA-program har utformats för att utveckla de kunskaper och färdigheter som behövs för drift i hög nivå professionella affärsroller i ett brett spektrum av organisationer.

Internationell Fulltid MBA

The Lisbon MBA
Campusstudier Heltid 1 år Januari 2020 Portugal Lisbon

The Lisbon MBA International är ett 1-årigt heltidsintensivt program som är byggt för att ge dig den kompetens som krävs för dagens globala näringsliv.

Ettårigt mba

Hult International Business School
Campusstudier Heltid 1 år Augusti 2020 Storbritannien London Amerikas förenta stater Boston San Francisco Förenade arabemiraten Dubai Kina Shanghai New York Cambridge + 9 fler

Läs kärnverksamhet kunskap, utveckla ledaregenskaper, specialiserade och erfarenhet företagskulturen i upp till tre globala städer-allt i ett år.

Master of Business Administration MBA

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 4 år Kontakt Skolan Storbritannien Nottingham + 1 fler

Effektiv förvaltning kräver en kombination av bred förvaltningskunskap och mer specialistkunskaper.

Internationella MBA

ISM - International School of Management
Campusstudier Internet Kombinerat online och på campus Heltid Deltid 1 - 2 år Oktober 2019 Frankrike Paris Amerikas förenta stater New York Sydafrika Cape Town Indien New Delhi + 9 fler

Vår internationella MBA ger dig den globala kanten du behöver ta din ledarskapskarriär till toppen. Programmet är baserat på en amerikansk stil med en serie intensiva kurser undervisade av professorer med verklig erfarenhet, varav många håller också positioner i USA: s högsta handelshögskolor.

Master of Business Administration (MBA) (1 år)

London School Of International Business - LSIB
Internet Heltid Deltid 12 månader Öppen antagning Storbritannien London + 1 fler

Relevant och flexibel och levereras i 12 månader, är att kraften i vår globala Online MBA-program. Investeringar i vårt globala MBA-program har varit rankad som en värdefull investering med de flesta av våra studenter betygsätter den högt när det gäller avkastning på investeringar och programinnehåll.

Master of Business Administration (MBA)

ESMT Berlin
Campusstudier Heltid 1 år Januari 2020 Tyskland Berlin

ESMT Master of Business Administration är ett ettårigt, heltids MBA-program med inriktning på internationell ledning. Kurser utbildas på ESMT huvud campus

Heltid MBA

Maastricht School of Management
Campusstudier Heltid 1 år Kontakt Skolan Nederländerna Maastricht

Den MSM heltid MBA är ett ettårigt program genomfört på MSM campus i Maastricht. Du kommer att ha hel dagskurser, som består av interaktiva föreläsningar, individuella och gruppuppgifter, arbetsbesök och gästföreläsningar.

Heltid MBA i internationella affärer

MIB Trieste School of Management
Campusstudier Heltid 12 månader Oktober 2019 Italien Trieste

Vår heltid MBA i International Business är en upplevelse som är både spännande och livsförändrande. Det betyder att lägga grunden för din karriär, bygga relationer som kommer att hålla livet ut och få ditt nätverk att växa snabbt.

1-års MBA-examen i Rom - Internationellt ackrediterat MBA-program

Swiss School of Management, Rome Italy
Campusstudier Heltid Deltid 1 år Öppen antagning Italien Rome + 1 fler

Inom bara ett år tjänar du en internationell ackrediterad MBA-examen som studerar i världens historiska huvudstad - Rom. Du kan välja mellan en mängd olika stora och dela din klassupplevelse med internationella studenter och professorer. Programmet omfattar företagsbesök, gästtalare, utflykter och ledarskapsutbildning. Kom och gå med oss nu!

Master of Business Administration (MBA)

University of Lincoln
Campusstudier Heltid 1 år Augusti 2020 Storbritannien Lincoln

Vår MBA är skräddarsydd för att förbättra din professionella och personliga ledarskapsutveckling med hjälp av tekniska, analytiska och mjuka färdigheter som är grundläggande för att lyckas i dagens affärsmiljö.

Master i företagsekonomi och ekonomi (MBA)

CESMA Business School
Campusstudier Heltid 1 år Kontakt Skolan Spanien Madrid

Master of Business Administration and Management (MBA) på CESMA Business School har som huvudsyfte att utbilda unga yrkesverksamma på högsta nivå, så att de kan känna till de mest avancerade affärshanteringsverktygen och bli framtida företagsledare. .

Online 1-årig MBA

Rome Business School
Internet Deltid 12 månader Öppen antagning Italien Rome Italy Online + 1 fler

Jämfört med ett traditionellt tvåårigt program ger Rome Business School Online 1-års MBA en snabbare avkastning på investeringen. Det kan startas när som helst, det är online och erbjuder den unika möjligheten att passa dagens yrkesverksamhets behov av frihet och flexibilitet.