MBASTUDIES.SE

Sök {mbastudies-1-year-mba:plural} i Affärsadministration Europa 2019

Den 1-åriga MBA är ett avancerat studieprogram för studenter som vill ha en större förståelse för företagsledningen. Genomförandet av det djupgående programmet kan ge arbetssökande en konkurrensfördel på marknaden.

Det finns mer än fyra tusen organisationer för högre utbildning i Europa, från ledande forskningsinstitutioner till små, undervisnings-fokuserade universitet. Europa självt är inte så mycket annorlunda än andra kontinenter, som sträcker sig från polcirkeln till Afrikas kust.

Se {mbastudies-1-year-mba:plural} i Affärsadministration Europa 2019

50 Resultat i Affärsadministration, Europa Filter

International Full-time MBA - 12 månader

Rotterdam School of Management | Erasmus University
Campusstudier Heltid 1 år Januari 2020 Nederländerna Rotterdam

Vår internationella MBA ger dig mer än en ny rad på din resumé. Det ger dig ett professionellt pass till den karriär du vill ha, var som helst i världen.

Master of Business Administration MBA

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
Campusstudier Heltid Deltid 1 - 4 år September 2019 Storbritannien Nottingham + 1 fler

Effektiv förvaltning kräver en kombination av bred förvaltningskunskap och mer specialistkunskaper.

Master of Business Administration (MBA)

GCU London - MBA
Campusstudier Deltid 1 år Kontakt Skolan Storbritannien London

Mba

Leeds Trinity University
Campusstudier Heltid 1 år Augusti 2019 Storbritannien Leeds

Våra MBA-program har utformats för att utveckla de kunskaper och färdigheter som behövs för drift i hög nivå professionella affärsroller i ett brett spektrum av organisationer.

Accelererade ett år mba

New European College
Campusstudier Heltid 1 år Kontakt Skolan Tyskland Munich

Erfarna personer från olika bakgrunder driva en MBA. Entreprenörer och affärsmän som vill uppnå högre roller och ansvar inom organisationen hitta för att berika och vässa sina affärskunskap, ledarskap, management och nätverk kompetens genom NEC MBA-program.

Internationell Fulltid MBA

The Lisbon MBA
Campusstudier Heltid 1 år Januari 2020 Portugal Lisbon

The Lisbon MBA International är ett 1-årigt heltidsintensivt program som är byggt för att ge dig den kompetens som krävs för dagens globala näringsliv.

Ettårigt mba

Hult International Business School
Campusstudier Heltid 1 år Augusti 2019 Storbritannien London Amerikas förenta stater Boston San Francisco Förenade arabemiraten Dubai Kina Shanghai New York Cambridge + 9 fler

Läs kärnverksamhet kunskap, utveckla ledaregenskaper, specialiserade och erfarenhet företagskulturen i upp till tre globala städer-allt i ett år.

Master of Business Administration (MBA) (1 år)

London School Of International Business - LSIB
Internet Heltid Deltid 12 månader Öppen antagning Storbritannien London + 1 fler

Relevant och flexibel och levereras i 12 månader, är att kraften i vår globala Online MBA-program. Investeringar i vårt globala MBA-program har varit rankad som en värdefull investering med de flesta av våra studenter betygsätter den högt när det gäller avkastning på investeringar och programinnehåll.

International Full-time MBA

MIP Politecnico di Milano School of Management
Campusstudier Heltid 12 månader September 2019 Italien Milan

Internationell Fulltid MBA är ett 12-månaders program helt undervisat på engelska. Det nya förbättrade formatet för MBA-programmet är ett av ett slag utformat för att ge tekniska och interpersonella färdigheter som behövs av den moderna chefen som i allt högre grad behöver lösa tvärfunktionella, mångdimensionella och komplexa problem.

Internationella MBA

ISM - International School of Management
Campusstudier Internet Kombinerat online och på campus Heltid Deltid 1 - 2 år Juli 2019 Frankrike Paris Amerikas förenta stater New York Sydafrika Cape Town Indien New Delhi + 9 fler

Vår internationella MBA ger dig den globala kanten du behöver ta din ledarskapskarriär till toppen. Programmet är baserat på en amerikansk stil med en serie intensiva kurser undervisade av professorer med verklig erfarenhet, varav många håller också positioner i USA: s högsta handelshögskolor.

Master of Business Administration (mba) (European & Us ackrediteringar)

The International University in Geneva
Campusstudier Heltid Deltid 1 år Februari 2020 Schweiz Geneva + 1 fler

MBA är utformad för unga yrkesverksamma intresserade av att göra karriär inom företagsledning. Utöver kärnverksamheten kurser med fokus på kvantitativ problemlösning, MBA utbildar unga yrkesverksamma att bli framtida toppchefer med kurser i teori och praktik. MBA-studenter går på att leda och hantera i multinationella företag och familjeföretag som ledande befattningshavare.

Master of Business Administration

Schellhammer Business School
Campusstudier Heltid Deltid 1 år September 2019 Spanien Marbella + 1 fler

MBA-programmen på Schellhammer Business School medför ett förtrollande tillvägagångssätt för internationellt företag med starkt fokus på "mänskliga faktorer" och komplexiteten i dagens globala näringsliv.

Internationella MBA

IESEG School of Management Lille - Paris
Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Frankrike Paris

Skärpa dina färdigheter för den globala marknaden och utöka dina internationella karriärmöjligheter! Gå med i vår internationella MBA!

Heltid MBA

Maastricht School of Management
Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Nederländerna Maastricht

Den MSM heltid MBA är ett ettårigt program genomfört på MSM campus i Maastricht. Du kommer att ha hel dagskurser, som består av interaktiva föreläsningar, individuella och gruppuppgifter, arbetsbesök och gästföreläsningar.

1-års MBA i Rom - internationellt ackrediterade MBA-program

Swiss School of Management, Rome Italy
Campusstudier Heltid Deltid 1 år Öppen antagning Italien Rome + 1 fler

Inom bara ett år, kommer du att tjäna en internationell ackrediterad MBA som studerar i den historiska huvudstad i världen - Rom. Du kan välja mellan en mängd olika majors och dela din klass upplevelse med internationella studenter och professorer. Programmet innebär företagsbesök, gästföreläsare, utflykter och ledarskapsutbildning. Kom och gå med oss ​​nu!