MBASTUDIES.SE

Sök bland {mbastudies-1-year-mba:plural} i Affärsadministration Asien 2019

Studenter som tjänar en 1-årig MBA kan utrustas med de kunskaper och färdigheter som krävs för att uppnå ledande befattningar i näringslivet. En Master of Business Administration program kombinerar vanligtvis klassarbete med individuell coaching för personlig utveckling.

Asien är världens 's största och folkrikaste världsdel, som ligger främst i de östra och norra halvklotet. Det täcker 8,7% av jordens 's totala yta och omfattar 30% av sin landyta.

Jämför {mbastudies-1-year-mba:plural} i Affärsadministration Asien 2019

19 Resultat i Affärsadministration, Asien Filter

MBA

Hitotsubashi University Business School, School of International Corporate Strategy
Campusstudier Heltid 1 - 2 år September 2019 Japan Tokyo

Hitotsubashi ICS är beläget i centrala Tokyo i Japan och har för avsikt att utveckla globala ledare. I 2018 rankades Hitotsubashi ICS som # 1 Business School i Japan (QS Rankings).

Master i företagsekonomi - Storbritannien (MBA i Dubai / Sharjah)

Master Education International - Dubai / Sharjah
Campusstudier Deltid 1 år September 2019 Förenade arabemiraten Dubai Sharjah Abu Dhabi + 2 fler

Studenterna garanterar 120 poäng för 8-10 undervisade Moduler i UAE, där utvärdering är 100% genom uppdrag, att ansöka om och slutföra den avancerade MBA vid University of Bolton UK, främst vid inlämning av en individuell avhandling. Studenter kan också ansöka om MBA Top Up från Anglia Ruskin University-UK.

Ettårigt mba

Hult International Business School
Campusstudier Heltid 1 år Augusti 2019 Storbritannien London Amerikas förenta stater Boston San Francisco Förenade arabemiraten Dubai Kina Shanghai New York Cambridge + 9 fler

Läs kärnverksamhet kunskap, utveckla ledaregenskaper, specialiserade och erfarenhet företagskulturen i upp till tre globala städer-allt i ett år.

Heltid MBA

Stamford International University
Campusstudier Heltid 12 månader Juli 2019 Thailand Bangkok

Den heltid MBA-programmet är en 1-årig snabbspår kurs i en interaktiv och dynamisk inlärningsmiljö. Programmet ger studenterna en fördjupad förståelse för globala affärer med tvärkulturella erfarenheter och internationella perspektiv. Eleverna lärs av erfarna lärare från 14 länder, inklusive USA, Storbritannien, Tyskland och Frankrike.

MBA ett års erfarenhet (intensiv MBA-programmet)

International University of Japan
Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Japan Niigata

MBA ett års erfarenhet är utformad som en heltid, är bostäder program, 12 månader (tre villkor och en sommarperioden) krävs för att slutföra examen. Tidigare studier vid andra institutioner minskar inte 12 månaders bostads krav för MBA.

Internationella MBA

ISM - International School of Management
Campusstudier Internet Kombinerat online och på campus Heltid Deltid 1 - 2 år Juli 2019 Frankrike Paris Amerikas förenta stater New York Sydafrika Cape Town Indien New Delhi + 9 fler

Vår internationella MBA ger dig den globala kanten du behöver ta din ledarskapskarriär till toppen. Programmet är baserat på en amerikansk stil med en serie intensiva kurser undervisade av professorer med verklig erfarenhet, varav många håller också positioner i USA: s högsta handelshögskolor.

Ett år MBA

Westford University College
Campusstudier Internet Heltid Deltid 1 år Öppen antagning Förenade arabemiraten Sharjah Nigeria Lagos United Arab Emirates Online Sydafrika Cape Town Kuwait Kuwait City Saudiarabien Riyadh Johannesburg Dammam Bahrain Bahrain Online Ghana Accra Kanada Toronto Dubai Canada Online Nigeria Online Abu Dhabi Malaysia Malaysia Online Jordanien Amman Storbritannien UK Online + 29 fler

* Ett år MBA * Dubbla Certifiering * International Study Trip * Convocation i Storbritannien * Weekend / Kvällskurser Du kommer att studera verktyg och tekniker som hjälper dig att utveckla och förvalta produkter och tjänster som kommer att bli konkurrenskraftiga internationellt. Som en ambitiös och driven student kommer du ta med till programmet din arbetslivserfarenhet. Detta kan vara från en funktionell roll, till exempel i marknadsföring

Dvs-SMU Master of Business Administration

Singapore Management University
Kombinerat online och på campus Deltid 13 - 13 månader Augusti 2019 Singapore

I en sammankopplad global ekonomi, framgångsrika organisationer kräver ledare som förstår global verksamhet, tillämpa en strategisk

Master of Business Administration (Murdoch University)

Kaplan Singapore
Campusstudier Heltid Deltid 1 år September 2019 Singapore

Denna Master of Business Administration programmet består av 8 enheter och kan slutföras på 12 månader.

Master of Business Administration (MBA)

Koc University - Istanbul Turkey
Campusstudier Heltid 1 år Kontakt Skolan Turkiet Istanbul

Koç University MBA-programmet startades 1993 för att ge en omfattande verksamhet utbildning som innebär en strikt och innovativa läroplan undervisas av världsklass fakultet. Den är utformad för att inkludera de bästa egenskaperna hos MBA-program som erbjuds på de stora universiteten i världen. Undervisningsspråket är engelska.

MBA | 1 år

EMAS Eurasian Management & Administration School
Campusstudier Internet Kombinerat online och på campus Heltid 1 år Öppen antagning Ryssland Moscow Nizhny Novgorod + 3 fler

FÅ 50% rabatt Vinn en bil eller pengar! Avancerad premie 1 år intensiv (1) Heltid på campus i Ryssland, (2) Blended learning eller (3) Online-genomförande utbildningsprogram för dem som behöver skaffa mogna moderna managementkunskaper för att arbeta i ledande befattningar och som inte är nöjda med den grundläggande kunskapen som ges av de flesta akademiska handelshögskolor.

MBA (Master of Business Administration)

Indian School of Business and Computing
Campusstudier Heltid 1 år Juli 2019 Indien Bengaluru

Denna internationellt respekterade examen har omformats för att återspegla företagets utveckling och de globala utmaningar som företagsledare står inför.

Mba (heltid)

Westminster International College
Campusstudier Heltid 1 år Januari 2020 Malaysia Subang Jaya

En MBA är en internationellt erkänd företagskvalifikation. Vårt program kombinerar rigorösa akademiska discipliner med managementteori för att ge deltagarna förtroendet att trivas i

Global MBA

SP Jain School of Global Management Dubai
Campusstudier Heltid 1 år Kontakt Skolan Förenade arabemiraten Dubai

SP Jain Global MBA är en ettårig, heltid bostäder program, utformat för mogna studenter med minst tre års arbetslivserfarenhet. Programmet använder en unik, tri-stad modell. Eleverna tillbringar fyra månader vardera i Sydney, Dubai och Singapore.

Nanyang MBA (heltid)

Nanyang Business School, NTU Singapore
Campusstudier Heltid 1 år Kontakt Skolan Singapore

Nanyang MBA erbjuds av Nanyang Business School i NTU Singapore. Det rankas högt bland de bästa MBA-program i världen.