Filter
1-årig EMBA
Turkiet Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se alla de bästa {mbastudies-1-year-emba:plural} i Turkiet 2019

Den 1-åriga EMBA är ett flexibelt program för affärsverksamma som vill fortsätta sin karriär genom avancerad nivå. Studenter av en Executive Master of Business Administration kan välja att fokusera på specialiseringar som tillgodoser sina specifika mål.  

En Master of Business Administration (MBA) är en examen som tar cirka två års studier för att ta emot. Individer som tjänar denna grad vinst viktig kunskap och erfarenhet inom områdena företag och förvaltning, och kanske kan hitta ett jobb snabbt på grund av deras förbättrade färdigheter.

 

Turkiet, officiellt Republiken Turkiet, är ett transkontinentala land, som ligger mestadels på Anatolien i västra Asien och östra Thrakien i sydöstra Europa. Många turkiska universitet (både offentliga och privata) deltar i europeiska program för studentutbyte (Sokrates, Erasmus, och liknande). Vissa har även avtal med icke-europeiska universitet, alltför.

Börja idag Den Bästa {mbastudies-1-year-emba:plural} i Turkiet 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Sabanci University

Utformningen och genomförandet av Executive MBA tar delprogrammets delaktighet som en tillgång och överväger deltagarnas engagemang med Executive MBA och deras dagliga ar ... [+]

Executive MBA

Tack för ditt intresse för Sabancı Executive MBA . Sabancı Executive MBA-programmet har varit noggrant utformat för att förbereda mellanledare för att bli toppledare som kan konkurrera globalt. Jag vill uppmuntra dig att undersöka vårt program noga och bestämma om det är rätt program för dig.

Vi har ett krävande program som kräver mycket hårt arbete och ansträngning. Denna insats omfattar inte bara att delta i klasser och studera individuellt, utan också stödja varandra som en del av en teaminlärningsprocess. Programmet är utformat för att bygga på deltagarnas praktiska erfarenhet, skapa en miljö som tillåter delning av sådana erfarenheter. Dessa utformningsegenskaper för läroplanen och programschemat är baserade på de värderingar vi ser på akademisk excellens, stark arbetsetik, lagarbete och praktisk relevans.... [-]

Turkiet Istanbul
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska