Oxford Brookes University, Business School

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Vid Oxford Brookes University Business School hittar du en dynamisk och internationell gemenskap av mer än 150 akademisk personal, 2.000 studenter och 500 doktorander och forskarstuderande.

Vi är genomgående applåderade för kompetensen inom vårt lärande och undervisning. Vi tränar en särskild "Brookes blend" av kritisk undersökning med praktisk insikt, av stringens med relevans. Vi har en djup samband med näringslivet, som garanterar relevansen av våra kurser, trovärdigheten i vår personal och karriär framgångar hos våra studenter.

Oxford Brookes University erbjuder 102 forskarstuderande stipendier till ett värde av £ 10.000 vardera till UK / EU-studenter. Ta reda på om du är berättigad.


Varför är vi speciellt?
  • den högsta poängen för undervisningens kvalitet (24/24)
  • två ämnescentra för god praxis i undervisning (av 24 i Förenade kungariket)
  • personal med verkliga företag och konsulterfarenhet
  • en mycket uppskattad praktik system
  • coachning, mentorskap och specialistkarriär råd
  • internationella partnerskap och internationella studenter från 145 länder
  • ett nätverk av 17.000 alumner runt om i världen
  • atmosfären i en av världens verkliga studentstäder (Virgin Alternative Guide till brittiska universitet)
Denna skola erbjuder program i:
  • English

Se MBA »

Program

Skolan erbjuder också:

MBA

Oxford Brookes Global MBA (september Start)

Campus eller Online-studier Heltid Deltid September 2016 Storbritannien Oxford

The Oxford Brookes Global MBA-programmet är utformat för att ge chefer med den kompetens som krävs för att samarbeta med de utmaningar som en alltmer globaliserad värld. [+]

Oxford Brookes Global MBA - September 2016 Varför Oxford Brookes Global MBA? Oxford Brookes Global MBA-programmet syftar till att utrusta chefer med de färdigheter som krävs för att samarbeta med de utmaningar som en alltmer globaliserad värld.

Legat i topp 10 brittiska MBA (QS MBA ranking 2013) Legat i topp 40 europeiska MBA (QS MBA ranking 2013)

MBA-programmet ser till att du har de viktigaste tekniska och analytiska kompetenser företag förväntar sig och de kritiska sociala färdigheter som globala organisationer värdesätter framför allt: förmågan att arbeta med, och bly, tvärvetenskapliga och mångkulturella team över hela världen; att tänka kreativt på komplexa problem; och engagera och skapa dina egna kunskapsnätverk för att skapa innovativa lösningar. Vi inser att effektiva ledare i dagens komplexa globala miljön behöver kompetens anslutning, samarbete och kreativitet som arbetar i affärsmetod. The Oxford Brookes Global MBA ger dig dessa kunskaper på ett innovativt, anpassningsbar, integrerat program för att passa med din karriär. Du kan välja en blandning av online-lärande eller ansikte mot ansikte undervisning, levereras runt om i världen, vilket ger dig större flexibilitet att välja hur, när och var du studerar. * Detta MBA-programmet ger en distinkt, kollaborativt lärande upplevelse. Kärnan, betonar MBA-programmet fungerar effektivt i olika lag, från olika länder med olika tekniska och organisatoriska bakgrunder, och utvecklar dina personliga och professionella kompetens. Genom denna resa du bygga ett kontaktnät över hela världen och samarbeta med levande affärsprojekt, så att du kan tillämpa dina nyförvärvade kunskaper och kunskap till en rad organisatoriska och affärssammanhang. Våra ledande akademiker på Oxford Brookes Global MBA-program ger up-to-the-ögonblick, banbrytande tänkande, liksom erfarenhet av samtida affärsproblem. De sysselsätter en stödjande, gemensam strategi för din inlärning för att hjälpa dig att maximera din potential. Staden Oxford kombinerar det gamla med det nya. Det är ett prestigefyllt världsledande inom högre utbildning och i hjärtat av en av de mest skickliga ekonomierna i Europa. Oxford lockar studenter, forskare, invånare och besökare från hela världen ger det en verkligt internationell atmosfär.... [-]


Kontakt

Oxford Brookes University Business School

Adress, rad 1 Oxford OX33 1HX, United Kingdom
Hemsida http://www.business.brookes.ac.uk/
Telefonnummer +44 1865 485858