Loughborough University School of Business and Economics

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Loughborough University

&nbsp

Loughborough är en fantastisk plats att studera och arbeta, Med makalösa idrottsliga prestationer, internationellt uppmärksammad forskning och enastående undervisningens kvalitet - attribut som hjälpte oss att säkra det prestigefyllda Sunday Times '2008 / 2009 University of the Year ".

&nbsp

Våra attraktiva single-site campus utgör en miljö som är stimulerande och stödjande, erbjuder förstklassiga faciliteter för både elever och personal. Det finns en verklig stolthet i universitetets som berör alla i samband med det, och i denna vår Jubileumsåret att högmod fortsätter att växa.

&nbsp

Loughborough University Business School

&nbsp

Från starten som den berömda Loughborough Högskolor i början av 1900 till dess tar emot Royal Charter att bli den första tekniska universitet i landet år 1966 genom sina goda rykte idag, har Loughborough odlat och upprätthållit en stark och väl respekterade register över ledande forskning och utbildning. Baserat i Midlands, är Loughborough nära Nottingham, Derby, Leicester, är bara 45 minuter från Birmingham och bara 90 minuter från både London och Manchester.

&nbsp

Internationellt känd för teknik, företagsekonomi och sport och motion vetenskap har Loughborough University starka kopplingar till industrin, handel och fria yrken. Med en oöverträffad fem Queen's Anniversary Priser för högre utbildning och vidareutbildning - den mest prestigefyllda utmärkelsen till utbildningsinstitutioner i Storbritannien - Loughborough engagemang för framgång inom alla områden redovisas på högsta nivå.

&nbsp

&nbsp

Loughborough University Business School-programmen

&nbsp

The Business School inskrivna sin första studenterna år 1971, med cirka 1.500 studenter om sitt breda utbud av program idag. Dessa inkluderar våra sex grader specialist Grundutbildning (en undervisas enbart i Singapore), The Loughborough MBA (AMBA-ackrediterade), fem masterkurser i olika ledande discipliner och vår ESRC erkänt Avancerade forskningsprogram.

&nbsp

Dessutom cirka 1.000 chefer, direktörer och chefer för ledande företag över hela Storbritannien delta i våra kurser ledarutveckling varje år drivs av professionell och ledarutveckling Centre.

&nbsp

Den professionella och ledarutveckling Centre erbjuder ett varierat utbud av program som omfattar core management discipliner (inklusive ett program för företagsledare), samt specialistkompetenser såsom hälsovård, säkerhet riskhantering och bilaffär förvaltning.

&nbsp

Alla våra program dra nytta av Loughborough nära koppling till näringslivet och de fria yrkena - verkligen Henry Ford College, med vilka Business School har nära förbindelser, ligger på universitetsområdet.

&nbsp

&nbsp

Loughborough University Business School Människor

&nbsp

The Business School har nu cirka 72 lärare, varav 22 professorer och 15 forsknings-endast personal organiserade i sex centrala undervisning och fem forskargrupper. De undervisningsgrupper är: redovisning och ekonomi, bank och ekonomi, Human Resource Management och organisationsbeteende, Internationella Handelshögskolan och strategi, företagsledning, Informations-system och verksamheter, handel och marknadsföring. Forskargrupperna är: Redovisning, finans-och bankverksamhet, Human Resource Management och organisationsbeteende, Internationella Handelshögskolan och strategi, Management Science och Information Systems, marknadsföring och försäljning. ¨

&nbsp

Loughborough respekterar mångfald, vilket framgår av både personal och elever som visar stor mångfald själva i termer av nationalitet, kön, undervisning filosofier och intressen forskning. Detta främjar en livlig och kollegial miljö med orubbliga engagemang för god forskning och undervisning, vilket framgår av såväl universitetets och Business School ranking i de stora League Tables varje år.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MBA »

Program

Skolan erbjuder också:

MBA

Loughborough MBA

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 3 år October 2016 Storbritannien Loughborough + 1 fler

Som en av de Top-10 handelshögskolor i Storbritannien och en av de 1% av handelshögskolor i världen att hålla AACSB, EQUIS och AMBA ackreditering, vi har en 40 års erfarenhet av att utveckla innovativa chefer och framgångsrika företagsledare sökt tade av ledande arbetsgivare. [+]

Som en av de Top-10 handelshögskolor i Storbritannien och en av de 1% av handelshögskolor i världen att hålla AACSB, EQUIS och AMBA ackreditering, vi har en 40 års erfarenhet av att utveckla innovativa chefer och framgångsrika företagsledare sökt tade av ledande arbetsgivare. Inspirerande vinnare: inspirerande ledare Om du vill vara en elit artist i affärer, accelerera din karriär och lära sig att maximera företagets resultat, är Loughborough MBA internationellt respekterad och hjälper dig att nå dina karriärmål. Lära tillsammans en internationell kohort av erfarna chefer, kommer du delar nya perspektiv på liknande problem och bygga varaktiga affärsnätverk. Att vara en vinnare är en mind-set. Det handlar om att se möjligheter i utmaningar och sedan ha kompetens att utnyttja dem - från att exportera till nya marknader för att få ut det mesta av ditt team, utrusta vi dig att hantera komplexa utmaningar och leda avgörande, innovativa förändringar för att kapitalisera på möjligheter genom smartare sätt att arbetsmiljö. Den påskyndade Med intag varje oktober, erbjuder vi tre sätt att studera: Heltid över 1 år, för maximal karriär-acceleration Heltid under 2 år med 45-52 veckors praktik, för chansen att maximera din praktiska exponering med arbetsgivare och bygga din brittiska utsikter till arbete Eller så kan du studera på deltid under 2-3 år, utformad för yrkesverksamma, vanligtvis i Storbritannien studieval Vi erbjuder tre olika sätt att studera: heltid under ett år; heltid under 2 år med praktik; eller på deltid under 2-3 år. Alla MBA-studenter studerar samma visade moduler. inträdes~~POS=TRUNC kriterier~~POS=HEADCOMP Den Loughborough MBA vänder sig till erfarna medarbetare som vill antingen att avancera och göra en verklig skillnad för de organisationer de arbetar för eller att leva sitt eget framgångsrika företag. De sökande måste ha antingen en kandidatexamen från ett brittiskt eller erkända utomlands University, medlemskap i en godkänd auktoriserad institut eller en examen i Management Studies. Se lista över internationella Kvalificerings motsvarigheter för alla länder. Grader måste erhållas från ett universitet eller institution som erkänns av Loughborough University. Vänligen kontakta oss för att klargöra om det behövs. Vi tror att din upplevelse tillför värde till klassrummet. Det är därför vi är uteslutande söker sökande med: Minst 3 års yrkeserfarenhet Betydande framsteg och ledarskapspotential Academic förmåga GMAT krävs inte Kravet på en examen eller motsvarande examen är ibland frångås för de som har betydligt högre nivåer av erfarenhet och prestationer - i vilket fall en intervju och prov normalt kommer att krävas. MBA Engelska språkkrav Universitetets krav på ett lägsta IELTS resultat på 6,5 totalt genomsnitt med minst 6,0 i varje komponent (lyssna, läsa, skriva, tala). Sökande utan önskad IELTS resultat kan göras ett villkorat erbjudande så att de ger universitetets standard IELTS krav enligt ovan. [-]

Kontakt

Loughborough University

Adress, rad 1 Loughborough LE11 3TU, United Kingdom
Hemsida http://www.lboro.ac.uk/sbe
Telefonnummer +44 1509 228278