Kent Business School, University of Kent

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Kent Business School är en topp 30 brittiska Business School, åtagit sig att kvalitet genom att tillhandahålla världsklass masterprogram inklusive Kent MBA. Rankat 19 i Storbritannien för Företagsekonomiska institutionen * 1, erbjuder vi en framstående verksamhet utbildning med goda sysselsättningsmöjligheter och studerande erfarenhet.

Utbildning

Kent Business School har över 25 års erfarenhet av att leverera affärs utbildning på en topp 20 brittiska universitet. Vår portfölj av forskarutbildningen visar på bredden och djupet i vår kompetens. Akademisk forskning och kontakter med globala företag underrätta vår undervisning, vilket garanterar en läroplan som är relevant och aktuell. Vi rankas 19 i Storbritannien för Företagsekonomiska institutionen * 1, och har en hög för standarden på vår undervisning och student tillfredsställelse. Vi har också ett antal ackrediteringar av yrkesorganisationer.

Stipendier & Finansiering

Business School erbjuder en Early Bird rabatt 10% för ansökningar inlämnade och godkända före den 31 mars 2015. Vi erbjuder även andra exklusiva stipendier och stipendier för våra doktorander efter ansökan.

University of Kent har vidare finansieringsalternativ tillgängliga. Använd universitetet guide till ekonomiskt stöd som en grund för din forskning i hela skalan av finansieringsmöjligheter.

Plats

Storbritannien är en populär plats för att studera, och KBS är särskilt väl beläget i sydöstra England. Vårt campus ligger i den historiska och vackra staden Canterbury; känd som en stad-break destination för alla som tycker om konst, kultur, historia, restauranger och nattliv. Campus sig ligger i skogar, och ligger inom gångavstånd från Canterbury centrum. Dessutom är Canterbury 56 minuter med tåg till London och 2,5 timmar till Paris. Kollektivtrafiken är lättillgänglig och pålitlig.

Forskning & fakulteten

67% av vår verksamhet och förvaltning forskning betyget "internationellt utmärkt" eller "världsledande" * 2. Vi värd många externfinansierad forskningsprojekt med hög profil partners. Nya och aktuella exempel innefattar Ekonomiska och sociala Vetenskapsrådet, Världsbanken och Europeiska kommissionen.

Information för internationella studenter

Studera på Kent Business School är en spännande livserfarenhet. Vi har utformat en utmärkt akademisk erfarenhet, och även en trevlig miljö för social och kulturell engagemang. Det finns stöd för våra internationella studenter så snart en ansökan görs. Från praktisk Information om visum, språkkunskaper och hitta boende. Detta stöd fortsätter när du blir en student att hjälpa dig att få ut det mesta av din tid på universitetet. KBS värderar inmatning av internationella studenter till lärandet. Business är global, och så är vår prognos.

Information för brittiska studenter

Studerar för en affärs Masters är nu ett önskvärt alternativ i Storbritannien. Oavsett om heltid eller deltid, studera affärer på denna nivå är en stor differentiator för funktionella specialister, och låter affärs utövare att ytterligare specialisera och återuppliva sitt strategiska tänkande. Kent Business skolor presterar exceptionellt bra för karriär * 3:

  • 19 i Storbritannien for Business, Management & Marketing examen studenternas karriär
  • 19 i Storbritannien för Ekonomi & Finans examen studenternas karriär
  • 91% av våra doktorander är överens om att de mår bättre förberedda för deras framtida karriärer och att deras kurs intellektuellt stimulerande * 4.

Gå KBS. Vi ser fram emot att höra av dig.

  • * 1 Tiderna / Sunday Times University Guide 2015
  • * 2 Forskning Excellence Framework, 2014
  • * 3 Guardian University Guide 2015
  • * 4 Forskarutbildning visade Student Experience Survey (PTE: er) 2014

University of Kent utöver de finansieringsprogram som finns inom denna skola, erbjuder andra forskarutbildning Finance grader genom sin Centrum för finans ett strategiskt initiativ från universitetet för att möta de allt höga krav på arbetsgivare, finansiärer och beslutsfattare angelägna om att säkerställa framgång för sina organisationer.

Denna skola erbjuder program i:
  • English

Se MBA »

Program

Skolan erbjuder också:

MBA

Kent MBA (heltid)

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 3 år September 2016 Storbritannien Canterbury + 1 fler

Full Time MBA har alla fördelarna med en AMBA ackrediterat program som är innovativ, akademiskt strikt och relevanta för det mervärde som levereras i en internationell företagsmiljö som berikas av ett delat lärande erfarenhet av Executive MBA. [+]

Full Time MBA har alla fördelarna med en AMBA ackrediterat program som är innovativ, akademiskt strikt och relevanta för det mervärde som levereras i en internationell företagsmiljö som berikas av ett delat lärande erfarenhet av Executive MBA. Program Bland höjdpunkterna finns: * En ackrediterade MBA som kan fyllas i på 1 år. Nära till London, nära Europa * En verkligt internationell miljö med akademiker från över 18 länder och studenter från Europa, Asien och Afrika. * Möjligheten att lära och nätverk med erfarna affärsmän från alla delar av världen. * Enkel tillgång till akademisk kompetens och en vänlig, stödjande inlärningsmiljö. * Små klasstorleken tillåter individer att få personlig uppmärksamhet när det gäller deras egen verksamhet frågor och lärande gäller. * Online-tillgång till allt kursmaterial, föreläsningsanteckningar och diskussionsforum genom skolans "Virtual Learning Environment" Moodle. * Gratis parkering på plats och utmärkta campus boende och idrottsanläggningar med utsikt över Canterbury. * Pågående språkstöd från University of Kent om engelska inte är ditt modersmål. ... [-]


Videoklipp

Welcome Video

Kontakt
Besöksadress
Kent Business School
University of Kent
Canterbury

Canterbury, England, CT2 7PE GB