JCU Singapore

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

JCU Singapore (registrerad James Cook Australia Institute of Higher Learning i Singapore) Är helägt av James Cook University Australien, det ledande tropiska forskningsuniversitet i Australien.

Universitetet etablerat bolaget i Singapore 2003 som en del av sin uttryckt avsikten med "Skapa en ljusare framtid för livet i tropikerna hela världen genom akademiker och upptäckter som gör skillnad". Universitetet rankas i topp 4% av universiteten i världen och är den ledande tropiska forskningsuniversitet i Australien. Den erbjuder en svit av universitetsnivå program på JCU Singapore campus, särskilt:

  • Grundutbildningen i psykologi, företag, redovisning, marknadsföring, turism, informationsteknologi och miljövetenskap
  • Inlägg forskarutbildning i psykologi, studie-och yrkesvägledning, företag, redovisning, och informationsteknik
  • Doktorsexamen program i psykologi

Viktigt är alla program som erbjuds följer samma läroplan som de australiska versionerna utan ett sammanhang till den asiatiska miljön. Detta säkerställer hög kvalitet, medan samtidigt upprätthålla en lokal betydelse.

Dessutom JCU Singapore erbjuder kurser på pre-universitetsnivå, särskilt utformade för att ge vägar för studenter som inte har möjlighet att omedelbart uppnå universitetets entré standarder. De pre-universitetsprogrammen är:

  • Engelska språket förberedande program (3 nivåer för att förbättra elevernas engelska till den nivå som krävs för universitets grundutbildning eller doktorand grader)
  • Foundation-program (en åtta-månaders universitets förberedelse för studenter som inte kan uppfylla våra vanliga inträdeskrav)

Student inskrivning på campus har vuxit snabbt från 34 elever 2003 till cirka 2500 studenter i 2011. Campus är verkligen mångkulturellt, med studenter från Singapore och i Asien, framför allt Kina, Indien, Indokina, Indonesien och Malaysia. Dessutom studenter registrera sig från Europa och USA.

JCU Singapore har två campus, som ligger på 600 Upper Thomson Road och 10 Ang Mo Kio St 54. Campus ge studenterna tillgång till ett komplett utbud av faciliteter och tjänster för att stödja deras lärande. Faciliteter inkluderar föreläsning och seminarierum, ett fullt utrustat bibliotek, datorsalar, en plats bistro och tillgång till en mängd olika idrottsanläggningar.

Alla kurser är registrerade med rådet för privat utbildning (registreringsnummer 200100786K) och vår verksamhet styrs av EduTrust. Under 2008 uppnådde vi i Singapore kvalitetsklass för privata utbildningsorganisationer ackreditering.

Campus ger möjlighet till internationella och lokala studenter att tjäna en "riktig Australian grad" utan att lämna Singapore.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MBA »

Program

Skolan erbjuder också:

MBA

Master Of Business Administration

Campusstudier Heltid Deltid 12 - 16 månader August 2016 Singapore

Vår ett års MBA består av 12 ämnen som valts från ett brett spektrum som omfattar alla områden av modern förvaltning. Detta ger våra studenter flexibilitet i valet som gör att de kan välja ämnen som uppfyller deras karriär mål. [+]

Ekonomexamen (masterexamen) Vår ett års MBA består av 12 ämnen som valts från ett brett spektrum som omfattar alla områden av modern förvaltning. Detta ger våra studenter flexibilitet i valet som gör att de kan välja ämnen som uppfyller deras karriär mål. I en allt mer globaliserad ekonomi är det viktigt att chefer har ett internationellt perspektiv på företag och förvaltning. Oberoende av det valda ämnet kombinationen kommer eleverna slutföra kursen utrustad med avancerad kunskap, förståelse och analytiska färdigheter för att hantera i 21-talet. Detta uppnås genom ett starkt fokus på: Internationella fallstudier Utveckling av presentationsteknik Work Praktiska undervisningsmetoder som utvecklar en helhetssyn på verksamheten Större tonvikt på in-class studentmedverkan och gruppdiskussioner studieprogrammet Studenter måste fylla 12 ämnen inklusive kärna, valfria och större (om någon) som per rådde studieplan. Kärnämnen Aktuella Affärsfrågor Strategi & Ledarskap Finansiella stiftelser för chefer Managing Business i en global kontext Gemenskapsprojektet eller affärsplan Valfria Avancerade e Säkerhet Ekonomi för chefer Sustainable Enterprise Major Marketing Management Global marknadsföring Strategic Brand Management Hantering Entreprenörs Företag Dataanalys och beslut Modellering Introduktion till redovisning Strategic Performance Management Människor i organisationer INTERNATIONAL Human Resource Management Contemporary Issues in Human Resource Management Arbetsrelationer Studieavgifter varierar beroende på var du befinner dig: Domestic Avgift: $ 43.674 International Avgift: $ 44.940 [-]

Kontakt
Besöksadress
JCU Singapore
600 Upper Thomson Road

Singapore, 574421 SG