INEPAD & Rotterdam Business School

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

INEPAD - Är en brasiliansk Läroanstalt som syftar till att erbjuda högkvalitativa lång distans till affärsman, chefer och företagare. Det är en icke-vinstdrivande organisation med huvudkontor ligger i Ribeirão Preto - SP, Brasilien.

Denna institution har arbetat i över 10 år med utbildning inriktad på att erbjuda high-end kurser från affärs / förvaltningsområde och den är ansvarig för att hjälpa till att utbilda mer än 20.000 studenter. Det har som arbetar med viktiga projekt med institutioner som Bank of Brasilien, tysk-Brasilien handelskammaren, Justitiedepartementet, och en stor mängd krediter union.

INEPAD är också ansvarig för projekt i samarbete med FIA - Foundation Management Institute och Unisinos - Vale dos Rio dos Sinos universitet.

Slutligen har INEPAD genomfört EAD Projekt med flera Federal University (UNB, UFBA, UFMT, UFLA, UFC, UEMA, UPE, UECE)

Rotterdam Business School (RBS) har allt att göra med International Business. Klasserna, utbyte, de forskningsprojekt som tillämpas i praktiken, den globala erfarenhet av lärare; alla avsedda att förbereda våra studenter för en karriär inom internationell affärsverksamhet. Fallstudier baserade på verkliga internationella företag är kärnan i kursen metoden.

Detta program utmanar eleverna att lära sig att agera snabbt och beslutsamt, och basera sina beslut på ökad erfarenhet och eftertanke. Vårt fokus är helt internationell, precis som i omvärlden idag. Mer än 50 olika nationaliteter representerade bland våra elever.

Vi samarbetar med partners inom affärs och utbildningsgrupper i Europa, Asien, Afrika och Amerika, erbjuder våra studenter ett globalt perspektiv och erfarenhet som de behöver för att lyckas. Mer än 2500 studenter är inskrivna på våra kandidat- och masterprogram.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Program

Skolan erbjuder också: