Online-program

Online MBA och EMBA program är utformade för fortsatt personlig utveckling inom näringslivet och erbjuds av ett antal ledande universitet och handelshögskolor runt om i världen.

Online Business program är många och finns i nästan alla länder. Mest populära online-verksamhet program är International Business, marknadsföring, entreprenörskap, ekonomi, management, ledarskap och projektledning.

Mångfalden av olika online-Business-program kan vara överväldigande - låt inte det stoppa dig! Starta sökningen genom att titta på de mest populära online-Business-program som anges nedan.

Nyligen tillagda nätbaserade MBA:er

University of Delaware Online

Online MBA

May 23, 2016
Online MBA ger dig analytiska verktyg, data och kreativa färdigheter som förbättrar affärsbeslutsfattandet. Medan online MBA-programmet erbjuder en bred syn på verksamheten, kommer kurser i internationell affärsverksamhet och finans ge dig de kunskaper och självförtroende att navigera en dynamisk, global ekonomi.

Prairie View A&M University

Online MBA

May 24, 2016
Online Master of Business Administration Programmet fokuserar på att ge eleverna de kunskaper och färdigheter som krävs för att lyckas i vinst och icke-vinstdrivande företag. Studenterna har tillgång till en högkvalitativ flexibel MBA-program online kurser som tillåter dem att fortsätta arbeta samtidigt fullfölja sin examen. Med ett rykte för att p… [+]roducera företagsledare ger College of Business en heterogen studentkår med en verksamhet utbildning erfarenhet kännetecknas av personlig uppmärksamhet, lagarbete, ledarskap utbildning och förståelse mellan företag och samhälle. [-]

Virtual University of Uganda

Executive MBA Olja Och Gas (online)

May 13, 2016
Programmet bygger på befintliga kunskaper för att säkerställa att erhållna metoder tas till nästa nivå. Alla kurser i programmet är byggda för att säkerställa att lokala förhållanden beaktas, medan på samma gång ser till internationell bästa praxis för att ta affärs realiteter och praxis i regionen i linje med internationella normer och praxis. Det ö… [+]vergripande syftet med programmet är att utveckla en kader av dynamiska, kreativa och välutbildade affärsmän som har de kunskaper och färdigheter som krävs för att åstadkomma förändringar i befintliga affärsmetoder i östra Afrika. [-]

Vilka är Online Business Studies?

Online Business Studies är akademiska program som erbjuds på bästa handelshögskolor runt om i världen via e-lärande och Internet. De viktigaste affärsområden som utgör de flesta online Business Studies program är ekonomi, marknadsföring, Organizational Behavior och redovisning. Inom vart och ett av dessa områden, det finns ett antal inriktningar och koncentrationer tillgängliga. Online Business Studies program är tillgängliga från grundutbildning till forskarutbildning och forskarutbildning akademiska nivåer.

Vilka är fördelarna med att ta en online-examen i Business?
Online Business studier ger inte bara studenterna chansen att bli experter på sitt valda yrke, lära sig att lösa problem, möta utmaningar och ta beslut. Utexaminerade från online affärs studier program har bättre chanser att bli anställda eller främjas av en topp organisation inom den privata eller offentliga sektorn. Dessutom online-format för dessa mycket moderna affärsprogram engagerar studenter i en rigorös och kommunikativ pedagogisk erfarenhet. Business studenter som studerar på nätet kommunicera med sina lärare och kamrater via video-och ljudkonferenssamtal, e-post, forum och multimedia e-lärande program. En annan viktig fördel är att online-studie passar nästan vem som helst schema, eftersom studier kan ske när som helst - dag eller natt.

Vad ska vi studera i en online-Business examen?
Online Business program erbjuds för en mängd olika akademiska discipliner och programtyper. Eleverna kan studera Projektledning, Fashion Retail, International Business, Real Estate Investment, sjukvårdsadministration, Banking, ledarskap och mer. MBA-och EMBA grad program är också tillgängliga via nätet på många av världens främsta handelshögskolor. Av dessa Master of Business Administration-program, vissa upprätthålla ett bredare fokus, medan andra är utformade specifikt för yrkesverksamma med erfarenhet från en viss bransch.

Hur mycket kostar det att ta en online-Business examen?
Kostnaderna för att ta en examen i företagsekonomi består av undervisning, avgifter och andra avgifter. Dessa varierar kraftigt från en handelsskola till en annan. Genom att kontakta skolan direkt, kan du skaffa dig information om sådana avgifter, inklusive ett totalt och fördelningen av kostnaderna för en examen i företagsekonomi. Priset på en examen i Business Online kommer sannolikt att vara lika med kostnaden för en on-campus utbildningsprogram, även om online-studenter kan spara pengar genom att inte behöva pendla. Det är viktigt att kontakta skolan direkt för att få mer information om kostnaderna för varje Business program av intresse.

Vilken typ av karriär förbättring kan du räkna med ett Online Business examen?
Utexaminerade från online affärs grad program rapporterar en markant ökning av sin karriär förbättring efter avslutade studier. Statistiken visar att studenter från vissa program civilekonomexamen (som MBA och EMBA) ökade chanser att bli fråga för en befordran, förbättrad rörlighet uppåt och är bättre förberedda för att ta sig an de utmaningar som ledarskap och / eller entreprenörskap.

Vilka är kraven för ett Online Business examen?
Förutsättningarna för en online affärs grad beror på programmet. Till exempel, de flesta examen online-Business grad program kräver studenterna att uppfylla minimi medeltalet krav från sin grundutbildning, bevisa kunskaper i undervisningsspråket och lämna in sina poäng från en examen inträdesprov såsom GMAT eller GRE. När antagen till ett online-Business examen kommer studenterna att krävas för att slutföra kurser och bedömningar. Många Business studenter tar den möjlighet som deras verksamhet skolan för att få praktisk erfarenhet genom praktik eller placering. Vissa skolor kräver också eleverna att slutföra oberoende forskning och skicka in en uppsats eller doktorsavhandling i slutet av studieperioden.

Om att ta ett Online Business examen?
Online Business grad program erbjuds på universitet och handelshögskolor runt om i världen: i USA, Spanien, Polen, Storbritannien, Schweiz, Kenya, Sydafrika, Ryssland, Singapore, Australien, Belgien, Turkiet, Costa Rica, Colombia, Peru och Brasilien, bland andra. Läs mer detaljerad information om online-Business studie i dessa länder och kontakta antagningskontoret av skolorna du är intresserad